local-stats-pixel fb-conv-api

F1LAND SimRacing čempionāta 3. posmā uzvar Krišs1

19 2

Sestdienā, 29. aprīlī, tika aizvadītā F1LAND 10. sezonas trešā sacīkste - Ķīnas GP. Arī šoreiz, jau trešo posmu pēc kārtas, dominējošs izrādījās Krišs Haferbergs.

Kvalifikācijā pārliecinošu uzvaru svinēja Haferbergs, aiz kura palika Edijs Batars, Uldis Vizulis un Mareks Ķirsons.

Sacīkstes startā Haferbergs noturēja savu pole position un aizbrauca prom no pārējiem, kamēr Edgars Beļakovs, kurš startēja no 5. starta vietas, spēja pacelties līdz 2. vietai. Turpmāko apļu laikā gan Beļakovam lejupslīde.

Sacīkstes vadību turpināja kontrolēt "Ferrari" pilots Haferbergs, kamēr Batars zaudēja arvien vairāk. Arī līdz finišam rezultāti īpaši nemainījās, un Krišs svinēja savu trešo uzvaru sezonā.

"Force India" pārstāvis Batars palika otrais, bet, aiz viņa, pārsteidzošu pjedestāla vietu guva "McLaren" vienībā startējošais Oskars Tillers.

Tālāk 4. vieta kopvērtējuma otrās vietas īpašniekam Beļakovam, bet tikai 1,8 sekundes aiz Beļakova finišē "Brawn" komandā braucošais Ķirsons, kam pietrūka pāris apļu, lai spētu vēl vairāk uzlabot savu pozīciju.

Kopvērtējuma vadībā pēc trim posmiem vēl vairāk nostabilizējies Haferbergs, bet seko Beļakovs un Batars. Tikmēr komandu ieskaitē "Red Bull" (Beļakovs un Agnis Rozītis) un "Ferrari" (Haferbergs un Normunds) dala pirmo vietu, ar 48 punktu pārsvaru par trešajā vietā esošajiem "McLaren".

Nākamais F1LAND jubilejas sezonas posms tiks aizvadīts Imolas trasē, Itālijā, kur gan, kā ierasts, tiek aizvadītas Sanmarīno GP izcīņas sacensības.

Rezultāti: http://f1land.wixsite.com/f1landsimracing/rezultati
Kopvērtējums: http://f1land.wixsite.com/f1landsimracing/standings

F1LAND Ķīnas Grand Prix apskats

19 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt