local-stats-pixel fb-conv-api

CoD: Infinite Warfare traileris (un īsa kritika)2

24 2

Tā, vakar mēs redzējām nelielu treilerveidīgu video par kaut kādu vārdā nenosauktu misteru Slikto Čali. Šodien mēs saņēmām vēl vienu treileri, kas šoreiz apstiprina arī spēles nosaukumu un iznākšanas datumu! (4 novembris 2016)

Tā, šoreiz misters Sliktais Čalis nav redzams (kaut gan reizēm šķiet ka tādu lens flare var dabūt tikai viņa episki spīdīgais plikais pauris), bet treileris joprojām no tā nav kļuvis labāks. Un es nešaubos ka ja šim treilerim kaut kur rādītu scenāristu un režisoru, kaut kur tur parādītos arī Maikls Bejs vai kāds viņa līdzinieks.

Šoreiz Zirnim šis treileris tik ļoti aizskāra empātiska pretīguma stīgas sirdī, ka viņš pat uzrakstīja īsu kritiku.

0.00 līdz 0.24: Atvainojos par izteicienu, bet nu nafig tur ir melnbalts? Tā tak ir nākotne, krāsainās kameras noteikti joprojām eksistē. Domāts kā slikts savienojums ar kameru? Slikts savienojums ar kameru nepadara bildi melnbaltu, bet sačakarē to pavisam. Un tas 'Infinity Ward' lens flare ir 10/10, lika man ieķiķināties.

0.24 līdz 0.32 Tas būtu komentārs par mūsdienu politiku? Protams ka Ženēvu ar saviem stulbajiem kara likumiem no zemes virmas nošķūrēs pirmo! Un kāpēc šoreiz viss ir brūns? Putekļu mākoņi ir pelēki jebkurā gaismā, nevis brūni. Un neizskatās ka kāds no tiem cilvēkiem centos aizsegt muti/degunu no tā, kas ir gaisā. Un ja tā ir gāze, tad kāpēc 0.27 kāds no viņiem pat pamanās mierīgi smēķēt, kamēr viņas apkārt visi pārējie vemj un krīt gar zemi? Tas tak nav nopietni...

Vēlies izlasīt visu rakstu? Dodies uz avotā norādīto saiti!

 http://uoc.lv/7528/cod-infinite-warfare-traileris-un-isa-kritika/

24 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Cik reizes var slaukt vienu un to pašu lietu? Jau cik gadus mēs saņemam vienu un to pašu spēli un cilvēki ir gatavi maksāt par to emotion 

0 0 atbildēt

Kārtējā futūristiskā kujņa!

0 1 atbildēt