local-stats-pixel fb-conv-api

Soči 2014 SKANDĀlS.35

262 7

Viela pārdomām skatoties šo video,un tik tiešām kā komentētājs saka,tur kautkas nav tīrs,jo kāpēc visi tika filmēti,izņemot Čempionu?!

Šausmīgi atvainojos,bet tie kas vel nebija redzējuši-video ir bloķēts :(



262 7 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Aizdomīgi jau ir... Nav īpašs parsteigums, jo krievs ir un paliek krievs...

50 6 atbildēt

Tapāt Martins labākais! Tretjakovs varēja jau 1-2 menēšus atpakaļ Soču trase trenēties! Uzvar vienmēr labākais, kurš ir smagi trenējies! Bet man pašam ir ļoti žēl par Martina Dukura brāli Tomasu, jo Martins vēlējās, lai viņš izcīna medaļu!

21 1 atbildēt

1) citās televīzijās esot rādīts

2) Tretjakovs pārsvarā startā ir 0,1 sekundi priekšā. Soču trasē atpalicība startā rezulējās kā divreiz lielāks laiks finišā. koeficents 2 x ( starpība starp Dukuru un Tretjakovu 0,1 x 4 braucieni) = 0,8 sekundes. Ja starts tiktu š*****ts, tad finišā tas neparādītos tādā rezultātā, jo ar feiku startu vajadzīgo paātrinājumu nevar uzņemt.

3) Dukuram arī bija divi vienādi starta laiki, pārējie divi 0,02 robežās, principā arī gandrīz vienādi. Iepriekšējā dienā sievietēm austrālietei arī visi četri starti bija vienādi. Kas viņa kādam tur mīļākā?

4) Jā, pie vienādiem starta laikiem bija atšķirīgs izejas ātrums, bet tā bija arī citiem sportistiem

5) Martins nemētā dzirksteles pa gaisu un parāda, ka māk zaudēt, mācēsim arī to mēs

6) tas raidījums jau reizi ir pierādījis, ka neprot kontrolēt nepārbaudītu un nepierādītu informāciju

30 12 atbildēt

Nu komoon! Martins ieguva AUGSTO otro vietu! Šādas "spekulācijas", manuprāt nedaudz nozākā pašu Dukuru, jo no malas izklausas, ka 2. vieta nav nekas īpašs.  Priecājamies par medaļu, veči!! Zaudēt ( lai gan šis NAV zaudējums) ir jāprot. Tas arguments par laikiem- pirmkārt, arī austrālietei bija IDENTISKI laiki nobraucienos, kā arī ja tāda liela federācija vēlētos š*****ties, tas ir vairāk, kā skaidrs,ka viss tiktu "noorganizēts" neuzkrītoši (respektīvi, ja tiešām nodoms būtu š*****ties, laiki visticamāk atšķirtos). Besī, ka daži latvieši kaut kādus s**us izdomā. Tas mūsu tautai liek izskatīties slikti. Un starpcitu vienmēr, kad olimpiādes laikā nobrauciens ir mājiniekiem, tad tiek papildu iemūžināti arī fanu un treneru emocijas. Tā tas ir VISUR

11 0 atbildēt
kanādas sportisti teica,ka trasē it kā esot mainīta trases temperatūra...nebrīnītos!
8 1 atbildēt

Kāpēc neviens nevar pieņemt to,ka Martins zaudēja godīgi.Arī pats Martins teica,ka Tretjakovs vienkārši bija labāks.Ja būtu bijusi kāda krāpšanās,tad Dainis Dukurs būtu protestu iesniedzis.Martins teica,ka visur nevar uzvarēt,jāprot kādreiz arī piekāpties.Kapēc neviens negrib atzīt,ka Martins godīgā cīņā zaudējis?Arī vienādais  Tretjakova starta laiks nepārsteidz.Austrālijas skeletonistei arī visi start bija vienādi,bet par to neviens neiepīkstējās!Pietam,es skeletonu skatījos pa NTV,tur viss Tretjakova starts bija redzams.

8 1 atbildēt

Ko tur ņemties. Krievs uzvarēja, jo tak savu mājas trasi zin labāk par pārējiem+ daudz vairāk trenējas uz tās. Tas ir tikai loģiski, ka viņš uzvarēja. Žēl vienīgi, ka Tomasam neizdevās iegūt medaļu.

7 0 atbildēt

Ko cepjamies. Reku vecais Dukurs jau pateica, ka esot paņēmuši ledus paraugu, sagatavojuši kamanas un ieradušies uz startu, kad ledus temperatūra ir bijusi pavisam cita, nekā bija plānots. Tad jau mainīt slieces ir bijis par vēlu un pūt ļipā, bet Tretjakova treneri jau zināja gan cik silts būs ledus, kādas slieces likt, atlika tik Tretjakovam nobraukt kaut cik ok.

4 0 atbildēt

jasaka godīgi ka mēs nemākam zaudēt , un viens āksts kautkadu pīli palaiž un visi sāk cepties , šodien skatījos atkārtojumu un ja ok pirmajā momenta neparāda cik Tretjakovs skrien , bet uzreiz pēc viņa finiša atkārtojumā pat palēlinajuma parāda visu viņa startu lidz uzlec uz kamanām tā kanomierinamies un dzivojam tālāk :)

4 1 atbildēt

Loģiski, ka Tretjakovs krāpās. Nu bet kā vienmēr mūsējie ko atklāj, bet neko nesniedz SOK...

5 3 atbildēt

Tur tak startā čum un mudž no kamerām, nevar būt ka visas piederēja krieviem. Vai tad tiešām kāda ārzemju kamera nevarēja nofilmēt startu?

3 1 atbildēt

Tretjakovs trenējoties savā zemē saprata, ka neizliks Dukuru un izdomāja muhļīties. 

4 2 atbildēt

5) Martins nemētā dzirksteles pa gaisu un parāda, ka māk zaudēt, mācēsim arī to mēs /Yeslaifers/ 

jo milzīgajai Latvijai sudraba medaļa olimpiskajās spēlēs ir zaudējums... sad bro 

2 0 atbildēt

Nu cmon dzeki. Jaamaak ari zaudeet.

Tam tretjakovam vienmeer labaaks starts. +vinja trase, kuru nobrauca ne sliktaak par muuseejiem (vareetu vel kko domaat, ja vinjam tur kljuudas baigaas buutu, bet nebij). rezultaataa ari paarsvars. Ari martins teica, ka sajaa trasee starts ir svariigaaks kaa citur, leezenaaka augstalja. Vajag ari cieniit citus un maaceet zaudeet, ja taa gadaas. Un par tiem 4 vienaadiem.. vienreiz dziivee ari slotaskaats shauj. Martinam ar 2 vienaadi, viens +0.01 un viens -0,01. Ja tiesaam vinji kraaptos, tad neviens to nedariitu tik uzkriitosi.

Apsveicu ar medalju, nevajag to meegjinaat sabojat

1 0 atbildēt

jau bloķēts video ? tātad, točna nav tīrs kaut kas!

1 0 atbildēt

Man liekas, ja tur būtu kaut kas aizdomīgis, tad staprtautiskā līmenī jau būtu sacelta pamatīga vētra. Tur taču ir starptautiska komisija u.t.t. Krievi nevarētu nopirkt visus.

1 0 atbildēt

iznjemts no youtubes

0 0 atbildēt

Bloķēts video.

0 0 atbildēt

Aj tak aiztaisi muti. Cik var malt vienu un to pašu. Dukurs zaudēja, viss, liecies mierā.

0 0 atbildēt

tas bus muž mužos ši jobanita krāpšanas ,ja kaut kas notiek krievījā

0 0 atbildēt