local-stats-pixel fb-conv-api

Supermens Putins12

72 2

Piecdesmit deviņus gadus vecais Krievijas prezidents Vladimirs Putins jau vairākus gadus kultivē sabiedrībā sevis kā visu varoša cilvēka tēlu. Viņš ir lidojis ar ugunsdzēsības lidmašīnām, braucis ar sacīkšu auto un iegremdējies kapsulā 1'400 metrus zem Baikāla virsmas. 2008.gadā viņš nevarēja atkārtoti kandidēt uz Krievijas prezidenta amatu, jo konstitūcija neatļauj vienam prezidentam valdīt vairāk kā divus termiņus pēc kārtas. Četrus gadus, līdz 2012.gada marta vēlēšanām, Putins bija Krievijas premjerministrs, bet tik un tā bija populārāks par tā laika prezidentu Dmitriju Medvedevu. Tas nav nekāds brīnums, jo medijiem diezgan labi bija izdevies radīt iespaidu par Putinu kā vienkāršu, tajā pat laikā pārāku, cilvēku. Šeit apkopotas bildes, kas radītas Putina premjerēšanas laikā.

« 1  2  3  4 »
72 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Vladimirs Putins laivā emotion Tu joko ? Tak uz reiz saki tūkstošus vērtā jahtā :D

5 0 atbildēt

Teorētiski jau tādi valdnieki arī vajadzīgi...

6 2 atbildēt

Ha. Putina sekretars vai kautkas tamlidzigs mēdijiem atklāja, ka tā grieķu vāzes tur jau bija noliktas. Atceros klipu, kad Putins nesa tās vāzes:'' Ai, nekas īpašs, tikai paris vāzītes.''emotion

4 0 atbildēt
Ir ir vecis :D
2 1 atbildēt

Paskaties saulenēs atspulgu Hā Hāā "Vladimirs Putins pielaiko saulesbrilles, skatoties aviācijas gaisa šovu, piedaloties starptautiskā aviācijas un kosmosa izstādē, Maskavā, 2011.gada 17.augustā. (Dmitrijs Kostjukovs, AFP)"

1 0 atbildēt

visiem kuri ieliks sliktus komentārus vai mīnusus, pie vēlmes saņemt vīzu uz Krieviju, tiks par to atgādināts un aprakstītas iespējamās sekas nonākot Krievijā.

2 2 atbildēt

Mums vajag tadus prezidentus un ministrus.

1 1 atbildēt

Parasta propaganda, nedaudz profesionālāk izveidota, nekā Z-korejas .

0 0 atbildēt
kaut kā sarkasma pietrūka. Vai vnk nespēju saskatīt komentāros zem bildēm. Derētu vairāk info par viņa "varoņdarbiem" un kā tie tika organizēti. No manis pagaidām tas -, jo kaut kā pēc slavināšanas izskatās.
1 3 atbildēt