local-stats-pixel fb-conv-api

Šaija Labafs un viņa piedzīvojumi!1

32 0

Šaija Labafs.

Šis raksts kā jau noprotat būs par izdzisašujiem talantiem, kas savu publicitāti cenšas uzšķilt demonstrējot visai pasaulei savus politiskos uzskatus šajā gadījumā ir izvēlēts vecais labais Šaija un viņa radikālie kreisā spārna politiskie uzskati. Raksts vairāk būs par notikumiem kas risinājušies pedejo paris gadu laikā kad viņa kino karjiera palēnām noriet.

Kā jau visiem zināms Šaija Labafs, kā jau liela daļa kino slavenību sevi uzskata par staigājošu mākslas darbu, kuram nav vērtības. Bet bez klišejiskam un kopētām frāzēm ko viņš izteica atstājot preses konforenci filmai Nifomanikas, viņš sevi atrada memu pasaulē izveidojot klipu “Just do it” es zinu izklausās pēc Nike reklāmas, bet nav es domāju šim klipam laikakm bij kāda motivējoša ideja, bet pārtapa par interneta visparoditētāko šedevru, jau pirmo nedēļu laikā. Lai nu kā Šaija “Leblefs” neveiksmes nepazīst un ķeras klāt nākošajai lietai, lietai ko sauc modernā māksla, cik zināms modernajai mākslai ar talantu mazs sakars un ar smagu darbu kas tiek ieguldīts makslas darbā un šis Leblefa gadījums arī nav nekāds izņēmums. Viss sākās ar to ka kādā filmu festivālā viņš ieradās ar kartona maisu galvā uz kura bij rakstīts “Im not fames anymore” un tā šis preojekts turpinājās līdz momentam, kad viņš atvēra pat veselu izstādi šim mākslas projektam un kā jūs domājat kas bij šī muzeja galvenais eksponāts, ... bet protams pats Šaija kurš sēdēja pie galda ar to pašu kartona maisu galva, klāt esošie “mākslas baudītāji” varēja kliegt uz viņu un ja nemaldos bija ari izlikta pletne, ja dažkārt es sev arī uzdodu jautājumu uz ko iet šī civilizācija. Lai nu kā arī pie šī šis aktieris neapstājas un uzskatot ka ir izcils radošais modernās mākslas fenomens viņš savu mākslu liek lietā lai cīnītos pret Trampa prezidentūru ja atceraties cik liela daļai bija aizskartas jūtiņas pēc Trampa uzvaras.

Tad nu ko varam ķerties klāt pie Šaijas politiskajām protesta kampaņām, ja kādam ko izsaka sauklis “He Will Not Divide Us” šo ģeniālo saukli izdomāja pats modernās mākslas paraug puika Šaija, bet fināla tas bija neizdēvies sociālais eksperiments kas šo aktieri kārtējo reizi noveda policijas redzes lokā. Tātad He will not divide us , bija kampaņa kas sākās ar publisku web kameras novietošanu vietā kur tā visiem brivi pieejama virs kameras protams ka kampaņas teksts , tātad principa cilvēki gāja 24/7 un mauroja kamerā He will not divide us , arī pats mākslas autors bija redzams pirmo dienu pirms tika arestēts par uzbrukumu Trampa atbalstitājam. Protams kameras esamību arī izmantoja interneta troļļi kuriem par šādu sociālo ekspermentu bij visslielākais prieks , kāds pat atstāja tumbiņiu kurā skanēja ja nemaldos Kekistānijas himmna. Pēc tam šī kamera tika pārvietota uz Ņumeksiku, kur arī tai nebija ilgs mūžš jo rajonā bija notikusi apšaude pēc kuras vietējās varas iestādes tomēr izsprieda ka tā nav tā labākā vieta kur pulcēties cilvēkiem un to cilvēk tiesībām. Trešajā piegājienā tika izlikts karogs ar He will not divide us kampaņas saukli , karogs tika izlikts kaut kur kalnos un tika filmēts 24/7 vieta pa lielam bij slepena, bet tas nebija šķērslis 4chan troļļiem, kad karogs tika nozagts , tika izraudzita jauna vieta. Jauna vieta bija muzeja jumts, kaut kur Anglija , kas arī bija izaicinājums troļļiem, jo lai nozagtu karogu bij vajadzīgs kaut kāds plāns par cik muzeji mēdz būt visai apsargāti, idejas bija daudz un dažādas čurājoši droni uttt , taču ari tas nebija šķērslis kādam jaunietim ar visai izveicigiem parkūra manevriem. Un kad visai pasaulei likās ka Šaiajas mērs būs pilns, bet nē šis modernās mākslas darbs nemeta plinti krūmos, viņš turpināja savu kampaņu Somijā kāda muzejā, tika izveidota tāda kā guļbaļķu būda kurā bija tris ekrāni, kuros tika transleti tris saucamie “makslenieki” viens no tiem pats Šaija projekts laikam saucās “Vienoti vientuliba” vai kas tamlīdzīgs, nosaukums tāds jo visi tris bija izolēti un tā nodzīvoj veselu mēnesi. Pa šo laiku arī interneta troļļi bij padzirdējuši par šo izklaidi un mēģinaja ari atzīmēties šai pasākumā, kāds bija ieradies ar Trampa kampaņas keponu , kāds arī mēģināja ielavīties ar pepes masku, šis plāns protams cieta neveiksmi jo ceļā bija apsargs, lai nu kā ar to šis pasākums cik man zināms noslēdzās, jo par sesto piegājienu vēl aizvien neko neesmu dzirdējis.

Ko var secināt par Šaiju ? Domāju ka kārtējais caurkritušais aktieris kurš ir izsmēlis savus talantus, kā piemērs viņa pēdējās filmas, kas visai milzigos vilcienos ir izgāšanās, piemēram filma kur viņš tēlo veterānu uz kuras pirmizrādi tika pardota tikai viena biļete, lab es nezinu cik tas stāsts paties, bet zinot viņu tas ari neizbrinitu, kā arī šo leģendaro filmu pats noskatijos, kas vairāk vai mazāk robežojās ar mazbudžeta filmu, kas var jau būt ir vienas biļetes vērts gabals. Un visi šie izmisigie modernās mākslas mēģinājumi varētu būt izskaidrojami ar identitātes krīzi , jo moderna maksla pa lielam stav par identitāti, vienlidzibu un visiem parējiem mēsliem par kuriem stāv kreisasis politiskais krasts, modernaja mākslā tev nav vaidzigs kāds īpašs talants vai prasmes, kas attīstītas gadu gaitā ar smagu darbu, laikam tāpēc Šaija ir kā radīts šai mākslas formai. Var jau būt ka nevaig zināt kādi aktieri spēlēs filmā, bet domāju ka mūsdienās derētu zināt it sevišķi pie šim pasmagajām politiskajām domām, kas arī varētu noteikt turpmako filmu kvalitāti, kas atiecās uz Šaiju viņš un viņa AntiTrump uzskati viņu padara pat ļoti klišejisku, jo mūsdienās ir daudz tādu slavenību kas pievēršas politikai un tieši Trampa jautājumam, Roberts De Niro gribeja vinam sadot pa seju, Emineims pat veltija veselu dziesmu un tā varetu bezjedzigi turpināt šo sarakstu. Lai nu kā kampaņa he will not divide us ir cauri pēdējais ko dzirdēju ka Šaija ir publicējis kādu parīti kas ir 4chan /pol/ lietotāji viņš ‘viņu identitātes ir atklajis un publiskojis zem tekstiem neonacisti kas sabojāja mūsu mākslas darbu, cik sapratu tie ir cilvēki kas vainojami pie pirmā karoga zādzības, Bet 4chans pa ties centās skrienot pakaļ Leblefa kunagam pa visu pasauli alkstot pēc viss augstākās kara trofejas Šaijas asarām, daudzi uzskatīja ka Šaijas cīnā pret internetu ir kā čurāšana pret vēju un ka viņš varētu sajukt prātā un zaudēt saprātu, kaut gan nevar zaudēt to kā nekad nav bijis.

Tad nu tas arī vis paldies jums par to ka esmu izniekojis jūsu laiku un paldies man par to ka esmu izniekojis savu laiku rakstot šo rakstu.

Šis ir tas ko vajag skatīties katru rītu kad sēdi uz poda , vai arī kad sēdi uz poda ar smagiem aizcietējumiem, šis čalis tevi tā parbiedes ka pat norausi šķidro. :lekt: 

32 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt