local-stats-pixel fb-conv-api

Rémi Gaillard6

55 6

Sveiki, visi spoki.lv lietotāji! emotion cerams jums patiks un  neaizmirstam ielikt + par rakstu! emotion

Remi Gaillard ir dzimis 1975. gada 7. feruārī(Montpellier, Francija). Labāk pazīstams kā franču jokdaris! emotion Viņš ieguva uzmanību Francijā pēc tam, kad veicis visdažādākās plānotas izjokošanas, piemēram, kad slēpies kā Lorient futbola spēlētājs 2002. gadā Coupe de France finālmačā, kurā viņš piedalījās uzvarētāja svinībās un sasveicinājās ar Francijas prezidentu Žaku Širaku.

Gaillards ir parādījies vairākos sporta pasākumos, TV spēļu šovos un politiskās demonstrācijās, parasti viegli tiekot cauri apsardzei. Viņš ir bijis arestēts daudzas reizes par viņa rīcībām! emotion

Spriežot pēc intervijām, ko sniedzis pats Remi, vīņš sāka nodarboties ar "blēņām" pēc tam, kad zaudējis savu darbu apavu veikalā. Viņš, brīvajā laikā sāka nodarboties ar izjokošanu, prieka pēc.Gaillards ir pazīstams arī ar savu futbola prasmi, kas tiek parādīti vairākos video. Gaillarda motto ir : "Darot jebko, tu kļūsi par ko vien vēlies!" Lielā mērā kļuvis pazīstams arī no saviem ievietotajiem video youtube.com! Kā, piemēram, stulbais policists, Gran Prix, ķengurs, tarzāns, Remikarts, lifta izjokošanu, Rokija sērijas u.c.

Vispār iespaidīgs čalis, kaut ko tādu uzdrošināties un darīt, tas jau ir kaut kas! emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
55 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

"neaizmirstam ielikt + par rakstu"

Nekad tā neraksti, ja gribēs ieliks.

3 0 atbildēt

Čalis :D

3 0 atbildēt

Normaals pacans briinums ka futbolu vins nespelee profesionaali!

2 0 atbildēt

Remi ir lielisks. :)

2 0 atbildēt

šis ir labais kadrs emotion

2 0 atbildēt

tas tik ir čalis :D:D labie vidiki =]

0 0 atbildēt