local-stats-pixel fb-conv-api

Rammstein! paardziivojumi!59

169 9

te buus mani paardziivojumi.. 1. ienaacaam areenaa riiga, sagribeejaa ietureet klusuma briidi tualetee pie pisuaaraa, jo izdzertaa alus daudzums darija savu..

 

rindaa nostaaweeju ne wairaak, ne mazaak , kaa pusi stundas.. rinda vien jau bij graujosha..

 

ieejot pashaa areenaa, sapratu, ka wietas praktiski naw pat tam, lai roteetu ap sawu asi.. taa nu padevos puulja spiedinam un kusteeejos tur, kur puulis mani kustinaaja,, peec 20 minuushu puuliniiem, biju atradis eertu vietu.. (cik nu eerti war buut, ja muguraa spiezhas 845 elkonji, un pa kaajaam miicas wel kaadas 548 kaajas..

 

tas saakaas!!! rammstein uz skatuves!!! klidzieni tik skalji, kaa nekad nebiju dzirdeejis! taadas emocijas!

tas wnk bij jaaizjuut! jaa, saakaas!

taakaa pats rammstein ne wisai klausos, un zinu tikai wecaas dziesmas, zinaaju liidzi dziedaat taadiem graaveejiem kaa- feuer frei, sonne, du hast, un vel paaris labiem, wecajiem gabaliem,.., no jaunajiem zinaaju tikai pussy..

 

ugunis, rakjetes, spraadieni! ok, ugunis bij tikai uz skatuves,.. bet kad tieshi wirs galwas palaida rakjeti, kura spraaga, tas wnk.. aaaawww!!! taads emoushans!

 

spraadzieni muuzikas ritmaa, uzgunis muuzikas ritmaa! graujoshi!

 

ieveeroju kaadu piklaajiiga izskata kundziiti sew priekshaa,, taa ap - 40-50 gadiem, gjeerbtu, kaa jau wairums taada wecuma cilbveeki gjeerbjas- zhakete, svaarki, kurpiites.. un winja dziedaaja liidz un kratijaas! domaaju paweerot vispaar publiku,, publika taa.. no 10- 80 gadiem.. tas vien bij graujoshi!

 

apkaart paveeros uz balkooniem-0 wiss piebaazts! cilveeku wairaak nekaa saprashanas!

 

putu struuklas apslapinaaja wisus, kas bij fanu zonaa.. daudz, daudz daudz putas!!! tad wel tie papiiriishi! nu zinat, kaa filmaas raada, ka kaut kaadaas paraadees uz ielas lido daudz daudz pariiriishi no gaisa? tur bij taapat, tik 457459 reizes iespaidiigaak, jo cauri papiiriishu maakonim praktiski newareeja redzeet! taads skats!!!! kur skaties- wisur kaut kaaadi mirguljojoshi papiiri! skaisti..

 

nobeigumaa likaas, ka izspridzinaaja visu atlikusho pirotehniku, jo spraada wisaas malaas! bez tam kaadas 3 reizes likaas, ka areena vnk nodegs!!!

patiesiibaa wisas taas emoocijas, wisu, kas tur bij nav iespeejams uzraxtiit..

iespaidiigi,, un tiem kas nebij- juus tieshaam esat palaidushi garaa pagaidaam iepaidiigaako shove Latvijas veesturee!

 

ps. kaa miinusu shim pasaakumam waru mineet to, ka nebij lielais ekraans, kuraa vareetu visu redzeet..

169 9 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

nu bet kas ar ligitu? tā arī nepastāstīji :( :D

starp citu, ja arēna rīga būtu sākusi degt, tad visticamāk būtu arī nodegusi, jo tur tā ūdensvada avārijas dēļ arēnā rīga bija zems ūdens spiediens :D lūk, tas tik būtu ko vērts - rammstein nodedzina arēnu rīga :D šitā būtu baigi laba lv bezmaxas reklāma pasaules medijos :D

4 0 atbildēt

sovs varbut iespaidigs , bet nejau visiem patik tada veida muzika 

3 0 atbildēt

Nu ja, tas tak Rammstein!

3 0 atbildēt

atbildot uz VIPlady79 komentāru " pārspīlēti! " te paarspiileets ir tikai tas, ka esi baigaa draazeeja un skaista..

3 0 atbildēt

atbildot uz Alhambra komentāru " Naudas nebija, nevarēju aiziet!!! Un tik š... " jaacer, ka Rammstein atgriesiisies!

3 0 atbildēt

emotion emotion emotion Naudas nebija, nevarēju aiziet!!! Un tik šodien mamma pateica, ka būtu tak aizdevusi!!! Jo šito es negribēju palaist garām!! Nu nekas, gan jau kad, kaut kur aiziešu beidzot!!

2 0 atbildēt

Interesanti :) Dažbrīd varēja pasmieties :)

2 0 atbildēt

atbildot uz Ligita komentāru " kādā sakarā, tu man muti virini? " nomierinies tachu.. lai winja waraas sawaa sulaa.. :p

2 0 atbildēt

:)

2 0 atbildēt

pirmais koncis Skonto hallē, 2001.gadā bija awsome, bet tad man bija tikai 12gadu un likās, ka šīs mocijas, kas saglabājušās 9 gadu garumā tiks nojauktas, jo nu jau 21 un zini, bērnu dienu atmiņas, bet nekā! Un man ir liels prieks par redzēto, sajusto un dzirdēto! Tas viss bija pusgadu gaidītā laika vērts, kā arī savu asumu un nozīmības garšu šim koncertam piedeva jau visiem zināmais fakts, ka bija uz jautājuma zīmes vai koncerts vispāar notiks.. :)

no ložām, pretī skatuvei viss bija vnk ideāli, un šovā, kad dūmi un konfeti aizpildīja arēnas zāli, rezēt kā šis mākonis lēnām un neapturami virzās virsū kā tāds negaiss, tā vien bija sajūta, ko nevar aprakstīt vārdiem!

p.s. kkur lasīju, ka neesot kādam bijis gaisa un telpā bijis jāelpo izdedži, utt. nekas tamlīdzīgs, jo mijoties ar karstuma brāzmām no skatuves, pūtu ļoti stipri kondicionieri! :P

2 0 atbildēt

atbildot uz velns666 komentāru "  mani žēlot nevajag. Tik ļoti nebiju n... " es pats ne iipashi klausos rammstein.. bet tas tieshaam buutu wisiem jaapiedziiwo! tas bij wnk graujoshi!

2 0 atbildēt

atbildot uz Vikings komentāru " Redzot rakstā pokevalodas pazīmes (w, x, !!!!... " redzot komentaaros vikinga komentaaru, veelme raxtiit savaadaak neradaas..

2 0 atbildēt

bāc..Laikam neiedeva Tev ban-ānu...

3 1 atbildēt

Brālis bija, tgd viņš bez balss :D

2 0 atbildēt

atbildot uz Nefretete komentāru " Iekaisīji man sāli ar pipariem brūcē, jo uz k... " hahaa.. :D

1 0 atbildēt

Jā, bija forši. Ja es kautko redzētu no skatuves vispār būtu ideāli, jo viss ko es redzēju bija pliki veči balkonā, kuri tēloja ka `boksējas`. ;D Mūzika gan bija laba. :)

1 0 atbildēt

atbildot uz velns666 komentāru "  mani žēlot nevajag. Tik ļoti nebiju n... " Ļoti jauki. :> Tikai es runāju par tiem,kuri netika,nevis negribēja tur būt. ;D

1 0 atbildēt

atbildot uz LBaudina komentāru "Jā,bija awesome. Tiešām žēl to, kuri netika. "  mani žēlot nevajag. Tik ļoti nebiju noskaņots iet uz Rammstein. Nu un naudas arī nebija tā kā nepārdzīvoju. Lūk ja es nebūtu ticis uz MM tad gan būtu depresija uz veselu gadu.

1 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru "EM>atbildot uz velns666 komentāru "  mani ... " es saprotu. Spriežot pēc visa ko esmu dzirdējis koncerts bija iespaidīgs (pirotehnika u.t.t..). Nu nejiet man viņu mūzika tik ļoti pie sirds. Tikai 2 dziesmas patīk: Keine Lust un Mein Teil.  

1 0 atbildēt

atbildot uz Pēcnācējs komentāru " Kad beidzot kads ieliks video !!!?? " bij wideo.. pamekleeshu speshas 4u.. :)

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »