local-stats-pixel fb-conv-api

Par tiem kas pret.21

88 5

Sveicināti.

Ja Jūs domājāt ka rakts ir par referendumu, tad ne, Jūs esat kļūdijušies.

Es vēlos "parunāt" par kaut ko citu, runa iet par cilvēkiem, kurus es dziļi cienu, un kuriem nav tā vieglakā dzīve.

Es vēlos pastāstīt par tiem kas ir spējigi iet pret valdību, pret esošo sistēmu, un nebaidoties, vai precīzāk uzdrīkstoties runāt to, ko domā lielāka iedzīvotāju daļa, bet baidās to teikt, bet šie cilveki to pasaka un diemžel bieži vien par to skarbi tiek sodīti.

Es nezinu tādus slavenus cilvēkus Latviešu sabiedrībā, bet zinu tādus no Krievu sabiedrības, tie ir tie slavenākie ka Viktors Cojs, Jurijs Ševčuks, Vladimirs Visockijs. Jā viņi visi ir mūziķi, bet tieši viņi nebaidijas skaļi pateiks uz visu valsti vai pat pasauli to ko visi jau sen gribēja pateikt. Ka piemērām par negodību, par valsts nodevību no valdības puses, un vēl daudz ko citu, kas jau sen ir visiem apriebies.

Un tādu diezgan slavenu cilveku ir daudz, es tikai nosaucu tos kuri tik tikko ienāca man galvā, dažus vnk neatceros pēc vārda, bet tā tīri vizuāli atpazīs

Diemžēl mēs viņus nedzirdēsim televizijā, vai radio, jo esošā valdība nepieļauj to, jā iespējams pēc kāda laika to atļauj, bet tad cilveks vai nu jau ir miris, vai nu jau ir mainijusies valdība. Piemērām, paldies dievam vēl dzīvu, Juriju Ševcuku nelaiž televizijā, neļauj skaļi runāt, un viņu var redzet tikai internetā.

Es arī esmu no tādiem, kuri nebaidās un negrib sēdēt ka visi malā, un burkšķet malā, Krieviski tas skan ka Бунтарь(Buntarj) , ja es zinātu kā var pārtulkot, būtu ideāli.

Personīgi man liekas ka tādu cilvēku Latvijā ir daudz un viņi grib runāt, bet diemžel to nepieļauj valdība, tai skaita arī Latvijas, jo viņi dara to kas traucē valdībai.

Vai Jūs atbalstat tādus cilvekus? Kā jums liekas vai tādi cilvēki ir vajadzīgi? Es velētos dzīrdēt Jūsu domas par šo tēmu.

Varbūt kāds varētu pastāstīt par Latvijas cilvekiem kuri ir no šī cilvēku saraksta?

Vēlos nedaudz atsķirt viņu no tiem kuri ir spējīgi tikai anonīmi internetā izpausties, nē šie stabili nav tādi, runa iet par tadiem kuri nebaidās paradīt savu seju, un pateikt kas viņi ir. Tie ir tadi cilvēki kuri spēj sejā jebkuram pateikt ko viņi domā.

88 5 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

 

Dumpinieks
5 0 atbildēt

DMX ir viens no šiem cilvēkiem.

2 0 atbildēt

Vai esi dzirdējis par Igoru Taļkovu (И́горь ́Талько́в, 1956-1991)? Tevi varētu interesēt viņa dzīvesstāsts un daiļrade. Arī viņš bija dumpinieks, bet samaksāja par to ar savu dzīvību... 

2 0 atbildēt

nesalaužāms cilvēks,protestētājs kas pretojās un piesauc citus pie drosmīgām rīcībām,pretoties pret kaut kādām pārmaiņām vai ko līdzīgu..

nu apmēram tā tas vārds jāsaprot,vismaz es tikai tā varu izskaidrot,jo vārds tiešām nav konkrēti tulkojams..

 

bet par rakstu +, malacis emotion

1 0 atbildēt

Agri vai vēlu ir jānotiek bumam, gan šeit, gan arī tai pašā Krievijā, jo vai nu mēs izmirsim vai dzīvosim un es domāju, ka cilvēki vēlās dzīvot. Pat tgd skatoties uz Latvijas politisko situāciju, man šķiet, tas ir smieklīgi, kas te notiek, vispirms referendums par tīru latviešu valodas izmantošanu skolā, wtf, nu tā pat tā tam jābūt, bet nu tā jau nav lielākā problēma, jo jaunieši, kas nav nav atsaldēti un dzimtā valoda nav latviešu, to prot, varbūt ne ideāli, bet sazināties var un visu cieņu. Tālāk kkāds Maskavas pakalpiņš un vēl pie tam NEPILSONIS Latvijā uztaisa referendumu par divvalodību, kā var pieļaut ko tādu, tas ir nacionālais pazemojums gan tautai, valstij un vispār kauna traips uz pasaules fona vispār un nolādētais prezidents neparāda nostāju, nebrīdina par savas valsts pamatu brukšanu, Igaunijā gan nez kāpēc tieši prezidents pateica skaidru Nē! un viss, bet no otras puses, labi vien ka bija tāds, jo tgd visiem palika skaidrs, kas ir kas un mazina nacionālo spriedzi starp tautām. Nu es domāju ka ar to viss beigsies, bet nē, neapmierinātā ždanoka ar vēl visādiem pajoļiem izdomā taisīt vēl visādus referendumu, no kuriem nav jēgas un ir prettiesiski, pilsonību visiem, nu sorry, tā nav reāli, var runāt par to eksāmenu naturalizācijā padarīt vieglāku, bet ne jau pilsonību visiem, tā ir jānopelna. Cik zinu, ir vēl visādi referendumi, bet neatceros, par ko tie bija, nu es pats ar uztaisīšu referendumu par marihuānas legalizāciju, kas palīdzēs daudziem iedzīvotājiem materiāli un garīgi un no tā būtru lielāka jēga. Tad vēl 16. marts, drīz būs 9. maijs un tā visu laiku. Taču vai kāds ir aizdomājies, kas notiek ar ekonomiku? Kur nauda, tur vara un labklājība, taču labklājība mirstīgajiem mazinās un stagnē un tā vietā, lai ņemtos par ekonomiski svarīgiem jautājumiem, tauta iet un kasās par vēsturi, ko nevar izmainīt, tā ir jāpieņem un viss........ 

1 0 atbildēt

Piedod, bet neesmu Latvietis, īsti nezinu tādu vārdu Latviešu valodā, kas varēti pārtulkot šī vārda tiešo jēgu.

0 0 atbildēt