local-stats-pixel fb-conv-api

Ņirgāšanās par sievietēm - slavenībām vai gaumīgs joks?14

139 6

Spāņu mākslinieks Deivis Lopera ir iekarojis pasauli ar savu nesen veikto projektu. Proti, viņš ie paņēmis sieviešu salvenību fotogrāfijas un safotošopējis dāmas resnākas, lai gāztu vispārpieņemtos skaistuma etalonus un parādītu, ka arī būt resnākam nav slikti izskata ziņā.

Fotošopētie attēli ir kā joks un noteikti nav jāuztver nopietni. Skatoties uz dažām fotogrāfijām liekas, ka māksilinieks kārtīgi paspēlējies ar tauku pielikšanu. Deivids pats atzīst ka daļa no šīm sievietēm tiešām arī izskatītos krietni vien iekārojamākas, ja uz kauliem būtu mazliet vairāk miesas. Žurnāliste Betānija Rūtere gan ir izteikusies, ka tievam vīrietim ir pilnīgi nepieņemami tā izņirgāties par sievietēm un pataisīt tās resnas. Mākslinieks cer turpināt savu darbu ar fotošopētajiem darbiem un kļūt vēl zināmāks visos pasaules nostūros.

139 6 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Atgādina tievēšanas preperātu reklāmas.-Pirms,un pēc. Un visādas duras uzķeras,un pērk visādus mēslus.
20 0 atbildēt

Tie vēderi izskatās vairāk, it kā viņas būtu grūtas, nevis resnas, jo prosta tik nedabiski tas resnums izskatās emotion photoshop skills ko lai saka emotion

14 0 atbildēt

šitas jau laikam nesen bija.. nez vai cilvēka izskata izķēmošanu var saukt par labu joku.

13 0 atbildēt

no, just really, really bad photoshop

9 0 atbildēt

Tie alusvēderi dažām pēc formas drīzāk atbilst vīriešiem. Sievietēm tauki uzkrājās savādāk.

8 0 atbildēt

Kādam laikam mazvērtības kompleksiemotion

7 0 atbildēt

Lorensai resnums - galīgi garām.

Māksliniekam laikam ne visai patīk ''Bada Spēles''. emotion...jo liekas, ka viņai ir ''pielikts'' visvairāk.

7 0 atbildēt

Vairākumā, viņas kkādas vienādas paliek sejā nez kpc.

3 0 atbildēt

Man patiik taa doma (vismaz es to taa uztveru), ka slaveniibas ir paraadiitas no negliitaa skatu punkta, kas varbuut beigtu citiem cilveekiem liidzinaaties vinjaam vai pashiem dziities peec slavas.

Un shim projektam vajag izmantot tieshi tos kas savu slavu ir ieguvushi tikai ar izskatu, bet ne ar smadzeneem. Vinjus vajag "draazt".

Un sheit iisti neiederas Jennifer Lawrence, vinju vareeja neaiztikt.

2 0 atbildēt

Ja viņam nav speciāli iegūta atļauja uz tādu rīcību, tur normāli var tiesāties. Šaubos, ka viņām visām ir tāda humorizjūta kā viņam. Bet viņš laikam ir iedomīgs ķēms kurš domā, ka viņām noteikti patiks. Vai arī totāls kretīns. 

1 0 atbildēt

Mākslinieks kurš iekarojis pasauli???? WTF???? Paņemt no google bildes un izmantot "Liquify" opciju photošopā māk jebkurš! Pielikt šīm skaistajām dāmām alus kuņģi man šķiet lēti, pretīgi un bezgaumīgi! Džekam nav vnk ko darīt, labāk būtu normālu darbu sameklējis, idiots ne mākslinieks.

1 0 atbildēt
Not funny but is funny emotion
4 5 atbildēt
Nepatika.
3 5 atbildēt

6. Dženifera Lorensa  emotion

3 5 atbildēt