local-stats-pixel fb-conv-api

Neparastā 28 gadus vecā modele salauza modes industriju ar savu izskatu!24

201 3

Viņas vārds ir Melānija Gaidosa, un viņa ir drosmīga sieviete, kura stājāt pret modes industriju un uzvarēja!

201 3 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

KAtru dienu pārliecinos, ka es būtu brīnumskaists modelis salīdzinoši...

34 0 atbildēt

Nu kāpēc viņai jāiet  modes industrijā Tas tikpat kā epileptiķim  kandidēt uz astronauta vietu. Neņems tie narcisti viņu! Būtu labāk uz fantasy filmu žanru, tur gan varētu izpausties un pavisam nopietni,neviens neņirgātos un nešausminātos.

22 0 atbildēt

Es saprotu, ka viņa nav jāapceļ, bet man kaut kā nav tīkami skatīties uz to.

9 1 atbildēt
Negribētu ar tādu meiču pamosties no rīta vienā gultā,bet figūriņa jau ir okei!!!emotion
7 0 atbildēt
Nu nē,tas ir par traku.😈😈😈
6 0 atbildēt

Liels izaicinājums sākot gan ar fotogrāfiem, grimmētajiem, stilistiem un pašu modeli. Parādīt pēc iespējas "glītāk", mākslinieciskāk.

5 0 atbildēt
Gnoms 😁
5 0 atbildēt

raksta autorei točna kaut kas ar galvu nav kārtībā, jau kurais raksts no šīs autores veltīts tīri kropļiem

15 10 atbildēt

Man nav pilnīgi nekas pret cilvēkiem, kuriem ir kāds ārējs defekts, kāda iedzimta slimība, jo visi, galu galā, esam tikai cilvēki un katram no mums, neskatoties uz to kā izskatāmies, ir visas tiesības kļūt par ko vien vēlamies. Cits jautājums - vai vienmēr  tas ir vajadzīgs? Pēdējo gadu laikā modes pasaule, manuprāt, ir sagājusi pilnīgā sviestā. Ja senāk uz modelēm bija tiešām prieks skatīties, tad mūsdienās kaut kur kaut kas aizgājis šķērsām. Sākumā kaulainās un ar anoreksiju sirgstošās modeles, mazliet vēlāk big size modeļu uzvaras gājiens, bet pēdējā laikā cilvēku, kuriem ir kāds ārējs defekts, parādīšanās uz žurnālu vākiem - modeles ar kāju protēzēm, modeles ar ādas slimībām, modeles ar iedzimtām kroplībām. Ja agrāk modes pasaule šķita kas tiešām skaists un baudāms, tad tagad rodas sajūta, ka modes bizness sastāv no vieniem vienīgiem kropliem cilvēkiem, gribot negribot liekot vilkt paralēles ar senāk visiem zināmo "Freak Show" cirku. Protams, modes biznesam ir izdevīgi pelnīt ar to, ka cilvēki tiek šokēti un tiek piesaistīta to uzmanība. Šādiem cilvēkiem kā šī sieviete, savukārt, ir izdevīgi atrasties tādā lauciņā, jo nu būsim godīgi - diez vai ar savu ārieni viņa varētu strādāt, piemēram, bankā vai klientu apkalpošanas biznesā. Taču par to, cik neētiski tas viss izskatās no malas, nepadomā neviens. Protams, tūlīt man virsū metīsies tie, kuri teiks, ka visiem ir vienādas tiesības strādāt kur sirds tīko un bla, bla, bla, taču es izsaku savu viedokli tikai kā skatītājs no malas. Un man, kā skatītājam, gribas redzēt mākslinieciskus, skaistus, gaumīgus un pozitīvi iedvesmojošus modes projektus, ne tādus, kurus redzot, gribas novērsties - aiz žēluma, aiz riebuma, aiz nepatikas. Protams, māksla mēdz šokēt, taču bieži vien arī mākslā ir jāzina savas robežas.

2 0 atbildēt

Mhmm, tāda māksla pat man ir par traku.  emotion 

2 0 atbildēt

Var jau stāstīt, ka meitene laimīga dara to, ko vēlas, bet realitāte nav tikusi nekur tālāk par pāris gadsimtu vēsturi, kad daži uzņēmīgi ļautiņi braukāja ar ceļojošo cirku un izrādīja kroplīšus un dīvainīšus, bet pārējie skrēja samaksāt, lai viņus apskatītu. Tieši tas pats - naudas pelnīšana uz kāda neveselību.

Ā, frīkšovu jau pieminēja iepriekšējos komentāros. Tieši tā.

1 0 atbildēt

Modes industrija gan jau labi nopelna uz viņu, bet ja viņai patīk tas, ko viņa dara, tad kāpēc ne. 

1 0 atbildēt

Bļe ta jau es esu riktīgs skaistulis.. moš es ar varēšu pelnīt ļimonus ar savu je*alu emotionemotionemotionemotionemotionD

1 0 atbildēt

Viņa piedalījās arī rRammstein grupas klipā!

1 0 atbildēt

Kas tu vēlies, lai es apvemjos ? emotion  Tas tikai parāda, cik pasaule ir lielā dir*ā !!! emotion 

2 1 atbildēt

acis, skatiens, ir patīkams, pat bildēs, kur viņa uztaisīta par monstru. Figūra toč kā modelei...Un man patīk tā Rammstein dziesma emotion

0 0 atbildēt

Melānija ir neglīti skaista, pateicoties grimam

0 1 atbildēt