local-stats-pixel fb-conv-api

Nauda vai dabisks skaistums? Kailija Dženera.10

160 3

Apskati kā Kailija Dženera ir mainījusies laika gaitā, vai tas ir dabisks skaistums vai uzspīlēts naudas pielietojums, lai mainītu savu tēlu, spried pats!

160 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

kaut kā pie vienas vietas... emotion

26 1 atbildēt

Man vārds dabisks skaistums asociējas, kad meitene ir skaista bez kosmētikas. Bet nu katram sava izpratne par dabisko skaistumu.

11 1 atbildēt
Nu ir leitas ar kurām nevajadzētu pārspīlēt, piemērams kosmētika. Bet ja māk apieties ar to vai ir grimmētājs, tad lai dara ko grib. emotion
8 0 atbildēt
2013 ir vislabāk...
2 0 atbildēt
Lai gan es tiko šo slavenību uzzināju kad tada pastāv ,bet vinjai uzpūstas lūpas piestāv nekā vairums kreivuškām.
1 0 atbildēt

Man liekās, ka viņa ir skaista meitene emotion Uzpūstas lūpas viņai ir 100%, bet viņa patiešām zin kā viņas uzkrāsot un izcelt. Tikai biju redzējusi tās pārspīlētās uzpūstās krieveņu lūpas, bet šī meitene zina ko dara. Riebjās, ka vietējie Amerikāņi sūdzās, ka viņa ir pa jaunu, viņa neizkatās un neuzvedās kā viņas vecumam pieklājas, utt... Viņa ir jauna, skaista, slavena, bagāta un ir sasniegusi vairāk nekā vairums šo skaudīgo cilvēku.

Ne visiem ir dabisks skaistums, tapēc esmu personīgi PAR kosmētiku un plastisko operāciju un/vai injekcijām - ja vien tas nav kas nudien pārspīlēts un ja tas uzlabo izskatu un iekšējo pārliecību par sevi! 

0 0 atbildēt

Man neviens variants nepatīk..Kāda viņa neglīta bija tāda, arī palika!

0 0 atbildēt
Kad vinja ir?
0 0 atbildēt