local-stats-pixel fb-conv-api

My Music4

čavas visiem šajā foršajā sestdienas dienā.

Vēlējos uztaisīt rakstiņu par manu mūzikas izvēli, šiet varēsiet redzēt manus mīļākos mūziķus un viņu dziesmas emotion

Sākam ...

Maikls Džeksons. Man viņš patīk ļoti ilgu laiku, kādus 6 vai 5 gadus. Pirmā viņa dziesma kura man iepatikās un kuras dēļ zināju ka tāds MJ vsp pastāv bija Smooth Criminal.

Bruno Mars. Bruno man sāka patikt kad iznāca dziesma ''Billionaire'' . Mani uzrunāja viņa ideālā balss.

Lady Gaga. Gaga Man sāka patikt jau 2008. gadā, bet tas nebija tā ka biju tur baigā viņas fane, vnk iepatikās viņas dziesma ''Just Dance'' Un kad iznāca viņas debijas dziesma ''Pocker Face'' Mana māsa sāka fanot par viņu tā riktīgi. Tad atkal īsu laiciņu pēc tam pati arī paliku kā Gagas fane.

Adam Lambert. Lamberts man iepatikās kad iznāca viņa dziesma ''If i had you'' No tā laika esmu Lamberta fane. Ieprieks sanāca skatīties American Idol bet nebija tā ka Lamberts man acīs iekrita.

O-Bee. Omers man sāka patikt pagājušā gada sākumā kad dzirdēju viņa dziesmu ''Under Pressure'' Protams arī ieraudziju kā viņš dejo, un tad vsp gandrīz izlecu no biksēm :D

Miley Cyrus. Mailija man sāka patikt pirms 2 gadiem kad redzēju pirmo Hannah Montana sēriju, protams nēsmu liela Hannas fane bet m,an patīk tikai Mailija un viņas dziesmas. Uzskatu kad viņa ir ļoti talantīga un forša māksliniece.

Man patīl protams vēl daudz citi mūziķu , bet šie kurus minēju ir paši mīļākie kuriem skatos pakaļ un no kuriem es iedvesmojos.











5 14 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Esd omāju visiem nepārprotami interesē raksts par to ko citi klausās, pie tam vēl nepazīstami cilvēki

5 0 atbildēt

Atkārtošos - šī ir mūzika, kuras mērķis ir nopelnīt naudu, nevis izraisīt cilvēkos kādas sajūtas un pārdomas. Bet katram jau sava gaume...

6 1 atbildēt

Ko tad liki šeit ,ja tevi neinteresē citu domas pati vien uzprasies :D

3 0 atbildēt