local-stats-pixel fb-conv-api

Mela Gibsona Drāma!11

90 0

Tā tad tā, sveik mīļie spocēni, sen neesmu neko rakstījusi, tāpēc tagad nolēmu kautko uzdrukāt.. Ceru ka patiks, tiri piri... Centos savākt info pēc iespējas interesantāku un +\- visu ap šo Mela Gibsona drāmu! emotion

Mels Gibsons - 54 gadus vecs aktieris, audzis vienpadsmit bērnu ģimenē, Ņujorkā, 12 gadu vecumā pārcēlies uz Austrāliju un studējis aktiermākslu. Producējis filmu, «Kristus ciešanas», oskaru ieguvis par aktierspēli filmā «Drošsirdis».

30 gadus Mels Gibsons bija precējies ar Robyn Moore un kopā audzināja 7 bērnus.. Mels Gibsons ilgās kopdzīves laikā reti parādijās sabiedrībā ar savu sievu Robyn, kā arī reti izpauda kāda tad īsti ir šī veiksmīgā laulība, varbūt tieši tāpēc, laulībai bija lemts ilgt 30 gadus.

Drāma NR.1

2006. gadā Mels Gibsons tika arestēts par braukšanu dzērumā,kā arī salonā tika atrasta atvērta alkohola pudele. Viņš rasistiski draudēja ebreju policistam, vainoja ebrejus par karu izraisīšanu un visādi citādi aizskāra policistu ar rupjiem vārdiem. Protams, Mels savu vainu atzina un atvainojās, viņam tika piespriests 3 gadus ilgs pārbaudes laiks, bija jāapmeklē sevis kontrolēšanas sanāksmes, kā arī tika atņemtas tiesības uz 90 dienām.

Drāma NR.2

Pēc ilgas kopdzīves Mels Gibsons ar sievu iesniedza šķiršanās prasību, kā iemeslu minot - nesamierināmas domstarpības. Presē mēļo, ka vēl kopdzīves laikā Mels krāpis sievu ar krievu pianisti Oksanu Grigorjevu. Gibsona īpašuma vērtība ir apmēram 900$ miljoni dolāru un tā kā laulība tika noslēgta pirms Mels Gibsons bija slavens, sieva pretendē uz tiesībām iegūt pusi no viņa bagātībās.

Drāma NR.3

Gribot negribot pēdējā drāma, saistībā ar Mela Gibsona mīlāķo Oksanu Grigorjevu presē ir izraisījusi milzīgu bumu! (video pielikumā var noklausīties visas publicētās kasetes)

Nedaudz par Oksanu Grigorjevu- 40 gadus vecā pianiste ir nākusi no krievijas, arī viņas vecāki un jaunākā māsa vēljoprojām dzīvo netālu no Maskavas. Viņa pirmo reiz sāka apgūt klavierspēli trīs gadu vecumā. Oksana 22 gadu vecumā devās uz Londonu, mācijās mūzikas koledžā, strādāja par auklīti, viesmīli, mācija bērniem spēlēt klavieres. Drīz vien skaisto Oksanu atklāja pazīstams fotogrāfs un Oksana nonāca uz pazīstamu žurnālu vākiem. Grigorjeva bija precējusies trīs reizes, pēdējo reiz ar pazīstamo Džeimsu Bondu - Timotiju Daltonu, viņiem ir kopīgs dēls Aleksandrs. Pēc šķiršanās no Timotija Oksana devās uz L.A, kur satika Melu Gibsonu. Gibsons viņai ir producējis solo albūmu, kā arī viņš ir divu dziesmu vārdu autors. Viņiem ir kopīga meita Lucia, kura piedzima 2009.gadā.

Drāma sākās ar abu šķiršanos, tikai pēc divu gadu ilgas kopdzīves. Sākās cīņa par meitas aizbildniecību. Oksana atklāja piecas kasetes kurās Gibsons viņu aizskar un draud, kā arī  internetā tika publicēta bilde, kurā Oksanai ir nolauzta daļa priekšējā zoba. No sākuma uzskatīja, ka bilde ir viltota, tomēr gan zobārsts, gan vēlāk arī pats Gibsons atzina, ka tie nav meli.

Tiesa notika pavisam nesen, tomēr appusēja vienošanās nav notikusi. Oksana vēlas izdevīgāku līgumu. Gibsons bija gatavs viņai maksāt 15$ miljonus, lai kasetes,  neredzētu dienas gaismu.

Mela bijusī sieva Robyn aizstāv Gibsonu, sakot, ka viņš vienmēr ir bijis mīlošs tēvs un vīrs, kā arī nekad nav aizskāris ne bērnus, ne viņu pašu.

Arī Oksana vēršas pēc palīdzības pie sava bijušā vīra Timotija Daltona, ar kuru kopā viņa audzina dēlu Aleksandru.

« 1  2  3 »
90 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

bāc tik žēl, tik labam aktierim šitā viss saiet čupā.. kkā nav nekur minēts, kāpēc tie draudi un viss pārējai sākās, droši vien tā pianiste kko uzsāka lai pie naudiņas tiktu

6 0 atbildēt

Mels satrakojies :)

4 0 atbildēt

Gibson, arī Tu padevies uz krievu prostitūciju? Nebiju gaidījis...

3 0 atbildēt

aha.. pēc kāzām noteikti vecene nedeva , novedot čali līdz ārprātam un tagad tiesāsies par naudu

3 0 atbildēt

taa ir,ka precaas ar krievu padaudzaam...

4 1 atbildēt

morāle - vecās sievas ir vislabākās. Ne velti citi ar veco sievu aprecās otreiz!

1 0 atbildēt

+

1 0 atbildēt

Kā man viņa žēl :( Tik smieklīgi, ka viņa ir tik mierīga...

1 0 atbildēt

Čalis vienkārši ir novests līdz šādai stadijai...un kurva ir tik mierīga jo zin ka saruna tiek ierakstīta.Nolādētās maukas,sapis normāliem cilvēkiem dzīvi.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt