local-stats-pixel fb-conv-api

Makeuparevelinu videoklips7

36 17

LV Youtūbu pagājušo nedēļu satricināja Makeuparevelinu(Evelina Parkera)publicētais video.Tajā viņa runāja par popularitāti,un pieminēja to ka, "yūtuberiem" arī ir tiesības uz savu privāto dzīvi.
"Agrāk es varēju aiziet uz "Alfu" trenuškās, kaut kā šitā sataisītiem matiem un pilnībā bez meikapa. Un man tas likās normāli. Es vienkārši kaut ko nopirku, es varēju stundām ilgi staigāt, kaut ko ākstīties, skraidīt pa "Alfu", puķēs kāpt vai ko tamlīdzīgu.(Delfi.lv rakstītais)
"YouTube" kanālā "YouTube Grēksūdze" ievietotais video, kuru iespējams apskatīties šeit, strauji kļūst par interneta hitu, izpelnoties uzmanību sociālajos tīklos un gūstot pretrunīgas atsauksmes.(atkal no delfi.lv)
Patiesība
Amm,piedodiet,bet ja pusaudzis ir tāds pats mūsdienu jaunatnes mīļotājs,un,respektīvi,liek to pašu kā(AlishaMarie,Zoella,utt.)tikai LV valodā,tad kāpēc lai viņu tgd apsaukātu par "nabaga skolnieci"?Labi,piekrītu faktam,ka Latvijā nav tik pietiekami daudz youtuberu,taču uzskatu,ka Evelīna VARĒJA padomāt pirms ielikt.Nekad nēsmu redzējusi,ka citu valstju YouTube zvaigznes-ieliktu internetā kaut ko tādu un tad izdzēstu.Pati lietas kursā tiku dienu pēc tam,jo laukos bij sūdīgs internets,un vēlāk tik visu izlasīju un sapratu,kas ir tad noticis.Domāju,ka tikai daži nezin,par kādu Evelīnas "izdzēsto video" patiesībā iet runa.Kanālā Youtube Grēksūdze ir atrodams video,par kuru tad iet runa.Domāju,ka es tik ātri neinstalētu videoklipu,jo ja jau viņa to pēc tam izdzēsa,tad jau citi to video pat nebūtu paspējuši instalēt,un ievietot.Videoklipam(Izdzēstajam)ir 78 tūkstoši skatījumi.Lejā ir links👇👇👇tur varēsiet noskatīties video,un izdarīt secinājumus paši.

36 17 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

nesmuka sieviete, ā sapratu, tāpēc viņa māca krāsoties savas nesmukās draudzenes

11 0 atbildēt

Jau bijis spokos, too late.

6 0 atbildēt
Video noskatījos laikam aizvakarnakt. Man liekas,ka tomēr vajadzēja nojaust,ka tā viss izvērtīsies- ja negribi publicitāti(vienalga,kādu),tad arī nepublicē un nereklamē sevi. Tākā pati vien viņa ir vainīga. Ja patīk taisīt video,tad var to darīt ģimenes arhīvam ,kas būs daudz jēdzīgāk,nekā te visiem mēģināt kaut ko ieskaidrot. Un tie viņas anglicismi bija neizturami manām ausīm. Kaut vai tā daļa,kur viņa mēģināja atcerēties vienu latviešu sakāmvārdu un beigās pateica:"Dedžadžo vīru pēc cepures." Nopietni? Smadzenes tik tālu jau atrofējusi,ka pat normāli latviešu valodā vairs neprot izteikties! Ja viņai tas viss tā nepatiktu, tad sen jau būtu pārtraukusi. emotion
6 0 atbildēt

Parasta kliku ķeršana no Evelīnas puses, kad juta,ka tā sabojās "reitingus" izdzēsa. Nav ko cepties.

p.s. video augšupielādē (upload) nevis instalē.

3 0 atbildēt