local-stats-pixel fb-conv-api

MADONNA sievišķīga vai tomēr pārāk vīrišķīga?11

46 1

Kurš gan nezinātu Madonnu? Vienmēr enerģisko sievieti kura gatava apdzīt gaismu, taču laikam ritot un vecumam nākot arī jaunība lēnām aiziet un ķermenis noveco, taču Madonnai tas nav šķērslis un viņa savu trenniņu slogu nedomā nomainīt gluži pretēji palielinot to par pāris stundām klāt. Bieži laikrakstos un tiek publicēti raksti par Madonnas pēdējo gadu pārlieku trennēto ķermeni it sevišķi rokām kuras daudzu cilvēku acīs tiek definētas ''Nesievišķas'',''Pārāk cīpslainas'', Un sievietēm galīgi nevajadzīgas'', taču fanus tas nesatrauc un arī pašu Madonnu nē.

Kas piestāv sievietēm? Vai trenniņbikses ikdienas nēsāšanai? Madonna iziet ielās nebaidoties, ka kāds viņai varētu piesieties par cīpslainajām rokām,trenniņbiksēm, kedām vai vienkāršajiem topiņiem nevis Pradas pēdējās sezonas kolekcijām. Madonna ir sieviete ar raksturu un tieši pirms pāris desmit gadiem Madonna pievērsās jogai un šobrīd ir sasniegusi pašu augstāko līmeni, kas ir pielīdzināms olimpisko spēļu līmenim.

Madonna ir pavisam vienkārša un enerģiska sieviete, taču, kad runa ir par koncertiem un šoviem tas viss mainās.

Confessions On A Dance Floor ir Madonnas desmitais studijas albums, kas tika izdots 2005 gada 15. oktorbī. Pirmajā albūma pārdošanas nedēļā Eiropā tas tika pārdots vairāk nekā 3 miljonos kopiju un ieguva Grammy balvu kā gada labākais Elektroniskais / Deju mūzikas labums. Gadu vēlāk 2006. gada 21. maijā Los Andželosā tika likts pamats Madonnas tūrei, kuras ietvaros bija 60.šovu. Confessions tūre mēdijos tika augsti novērtēta, taču cilvēki ir dažādi un daudzi bija sašutuši par Madonnas viņu prāt reliģijas aizskaršanu un pārlieku lielu vulgaritāti kā arī atkailināti, taču tas īpaši neko neiespaidoja un Confessions tūre ir atzīta un pat ierakstīta Ginesu rekordu grāmata kā tūre ar vislielāko ieņēmumu no viena koncerta 2007. gada izdevumā.

Klāt ir arī Madonnas patreiz arī pēdējā plate HARD CANDY kura tika izlaizta 2008.gada 25.aprīlī. Visas autortiesības pieder Madonnai kā arī ierakstu kompānijai Warner Bros Records. Madonnai sadarbība ar Warner Bros Records ir jau teju 25. gadus. Kopā ar plati tika izlaisti koncertturnejas datuma un jau pēc četriem mēnešiem 2008. gada augustā sākās Madonnas koncertturneja Sticky and Sweet. Koncertturneja kura noslēdzās 2009. gada 2. septembrī Izraēlā pārsitot savus iepriekšējos ienākumu rekordus, gan arī pārdoto biļešu daudzums un publikas skaits , kuri vēroja šovu bija milzīgs. Sticky and Sweet turnejas ienākumi bija ap 408.miljoniem dolāru. Klīst baumas, ka Madonna grasās izlaist savu nākošo plati jau pēc pāris mēnešiem, bet par to sīkāk jau drīzumā.

Un šeit vēl daži kadri no Sticky and Sweet tūres.

Enjoy

.

46 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

 

MADONNA sievišķīga vai tomēr pārāk vīrišķīga? - pārāk veca. Dzied labi, bet sen jau kā laiks izvēlēties necaurspīdīgus tērpus   
9 3 atbildēt

Nostādiet rindā kaut tikai 10 sievietes viņas vecumā (52 gadi) un starp viņām Madonnu - nu, kā?

4 0 atbildēt

emotion kādas viņai rokas emotion

6 3 atbildēt

Tās cīpslas ir īstas?

2 0 atbildēt

10. bildē tās nemaz nav viņas rokas.. jau sen tika apspriests, ka fotožopa tā ir.. bet par rakstu + :)

1 0 atbildēt

pretīgi

2 1 atbildēt

Normāls vecis, kāda vaina? emotion

1 1 atbildēt

Švarcnēgers. :D

0 0 atbildēt

10 bilde ir Madonna,es eju mošauties. 

0 2 atbildēt