local-stats-pixel fb-conv-api

Leğenda - Bruce Lee4

Sveiki !
Šīs ir mans pirmais raksts ,un tas ir par leğendāru Bruce Lee. Brūss Lī ir dzimis ,pilnā vārdā,kā Lī Džefaņs. Lī piedzima Sanfrancisko, Kalifornijas štatāASV kā ceturtais bērns ģimenē. Viņa tēvs bija ķīnietis Lī Hounčuens, māte Greisa Ho, kuri bija ieceļojuši no Honkongas. Vēlāk viņi pārcēlās uz Honkongu.Viņš bija aktieris un cīņas meisters,kā arī viņu uzskata par 20. Gadsimta ietekmīgākajiem cīņas meisteriem. Šīs brīnumcilvēks mira jauns un viņa nāves iemesls nav precīzi zināms ,bet ir vairāki pieņēmumi. Populārākā versija ir, ka aktieris esot miris no audzēja, tomēr ir vairākas citas. Ir apgalvojumi, ka Lī esot miris mīļākās gultā, bet tas esot noslēpts, lai neaptraipītu Brūsa Lī kā kārtīga ģimenes cilvēka reputāciju.
Brūsa kaskadiera triki filmās bija tik ātri ,ka viņa kustības pat speciāli palēlināja,jo nebija iespējams visam tik ātri izsekot līdzi. Viņš jau kopš bērnības ( 3 gadu vecuma ) ir sācis cīņas mākslas apgūšanu,viņš pat ir pieveicis čempionu Geriju Elmasu.
Brūs mira 34 gadu vecumā ( Es tā skatos,ka visi brīnumcilvēki mirst jauni vai ir lieli veselības traucējumi,piemēram, Mocarts,Bēthovens,pats Brūss )Populārākā versija ir, ka aktieris esot miris no audzēja, tomēr ir vairākas citas. Ir apgalvojumi, ka Lī esot miris mīļākās gultā, bet tas esot noslēpts, lai neaptraipītu Brūsa Lī kā kārtīga ģimenes cilvēka reputāciju. Viena no versijām apgalvo, ka kādas filmas filmēšanas laukumā ir redzēts nepazīstams cilvēks – cits cīņas mākslu specialists, kas Brūsu apskauda, un kas Brūsam izdarījis speciālu sitienu, no kā viņš vēlāk miris. Citi apgalvo, ka aktieris miris no narkotikām. Tomēr nedrīkst neņemt vērā faktu, ka Brūss dzīves laikā esot teicis, ka ir nolādēts un nodzīvos tikai pusi no tā vecuma, ko nodzīvoja viņa tēvs. Faktiski tā arī notika, jo viņa tēvs nomira 64 gadu vecumā. Bet 1993. gadā filmēšanas laikā 28 gadu vecumā tikpat mistiski gāja bojā Brūsa Lī dēls Brendons.
Lūk arī video par Lī " spējām "



35 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Izsakat savu viedokli emotion
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

galda tenisa tehnika ir interesanta, šodien būtu interesanti tādu salīdzināt ar tiem ātrumiem, kas šodien ir galda tenisā.

0 0 atbildēt