local-stats-pixel fb-conv-api

Laima Vaikule: Es vairs neesmu stāvoklī3

Krievijā populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule (attēlā) oktobra vidū pārdzīvojusi spontāno abortu un zaudējusi vēl nedzimušo bērniņu, ziņo Krievijas prese.

Par to, ka 56 gadus vecā Vaikule ir sava pirmdzimtā gaidībās, augustā medijiem pastāstīja viens no dziedātājas tuvākajiem draugiem, ekstravagantais mūziķis Boriss Moisejevs.

Dziedātājas dzīvesbiedrs Andrejs gan vasarā izklaides portālam Mango noliedza, ka Vaikule gaida mazuli, tomēr Krievijas medijos publicētā informācija liecina, ka dziedātāja šoreiz pati bijusi pirmavots ziņām par bērna zaudējumu.

"Es vienmēr dziedu dzīvajā, netaisu plastiskās operācijas un, starp citu, vairs neesmu stāvoklī. Ar to viss ir cauri," pirms koncerta skatītājiem atzinusi Vaikule.

Nelaime dziedātāju piemeklējusi oktobra vidū pirms 17. oktobrī ieplānotā koncerta Krievijas pilsētā Penzā, kuru viņai nācies atcelt - Vaikule jutusies slikti un steidzami nogādāta slimnīcā, bet ārsti vēl nedzimušo bērnu nav spējuši glābt.

Šo informāciju presei apstiprinājis arī viņas draugs Moisejevs, kurš atklājis, ka dziedātāja ļoti pārdzīvojot notikušo un "turoties ar pēdējiem spēkiem".

Neilgi pēc notikušā dziedātāja atsākusi savu Krievijas koncertturneju un vienā no koncertiem arī atklājusi, ka vairs nav stāvoklī. Kad vēlāk žurnālisti centušies uzzināt sīkāku informāciju par notikušo, Vaikule no komentāriem atteikusies, norādot, ka visu, kas sabiedrībai bijis jāzina, viņa pateikusi koncerta laikā.

2 28 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Man vienīgajai besī šitie kopētie sūdi?

9 0 atbildēt

āksts tu esi, salicis n-tos rakstus par Vaikuli un kur prikols? :D man tāda sājūta tu studē viņas biogrāfiju :D

4 0 atbildēt

un mango.lv var ticēt ?? (:

3 0 atbildēt