local-stats-pixel fb-conv-api

Kurta Kobeina meita kļūst par modeli9

16 28

Slaveno mūziķu Kurta Kobeina un Kortnijas Lovas meita Frensisa Bīna Kobeina 18. augustā svin savu 19. dzimšanas dienu. Savā mūža viņa jau iemēģinājusi roku dažādās radošās profesijās, taču nu pievērsusies arī modeles darbam.

Meitene kādu laiku strādājusi mūzikas žurnālā Rolling Stone, palīdzējusi draugiem mūzikas radīšanā, prezentējusi savu gleznu kolekciju ar nosaukumu Scumfuck, bet tagad fotografējusies pie diviem pasaulslaveniem fotogrāfiem.

Foto sesijā pie franču modes fotogrāfa Edi Slimana meitene pozējusi kā draiska rokenrola meitene, savukārt pie Losandželosas fotogrāfa Rokija Čenka iejutusies "vecās labās Holivudas" stilā. Šī fotogrāfa darbības pamatprincipi ir lietot pēc iespējas mazāk grima un fotografēt autentiskus modeļus.

Frensisa Bīna dzimusi 1992. gada 18. augustā, un nosaukta par godu skotu rokgrupas The Vaselines ģitāristei Frensisai Makkī un pupai, jo tēvam šķitis, ka viņa pēc šī dārzeņa izskatās ultrasonogrāfijas bildēs. Savulaik prese visai skeptiski izteicās par Frensisas nākotni, jo bija izplatījušās baumas, ka viņas māte Kortnija Lova grūtniecības laikā lieto heroīnu, taču runas par iedzimtu atkarību nav apstiprinājušās.

Frensisas krustvecāki ir grupas REM līderis Maiks Staips un Holivudas aktrise Drū Berimora, un meitene ir ļoti bagāta - sasniedzot pilngadību, viņa mantoja 37% no sava tēva Kurta Kobeina īpašumiem. Līdz ar to ir skaidrs, ka birojā meitene nekad nestrādās, un, visticamāk, savu mūžu veltīs šovbiznesam.

Reklāma
16 28 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

bļe ko tik mazas bildes?

8 0 atbildēt

aj cik mikroskopiskas bildītes 

7 0 atbildēt

Iedod man kāds, lūdzu, lupu :D

6 2 atbildēt

jā, bildītes baigi mazas :(

3 1 atbildēt

Varēji vēl mazākas bildes piemeklēt.

3 1 atbildēt

taas bildes ir paaraak lielas emotion

1 1 atbildēt

sorry rīt izlabošu, jo šdien neesmu mājas ;)

0 1 atbildēt