local-stats-pixel fb-conv-api

Kombuļu Inese bērnu ieņems pēc gada .23

22 34

Tautā iemīļotā latviešu dziedātāja Inese Cibuļska jeb "Kombuļu" Inese (attēlā) jūlija izskaņā nosvinējusi savu 32. jubileju un neslēpj, ka tik laimīga kā šobrīd viņa nav jutusies nekad iepriekš.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese atklāj, ka šovasar viņas un mīļotā vīrieša Benda attiecībās noticis lūzums - kungs aizbraucis uz Dāniju un šajā laikā ar savu latviešu iecerēto nav pat sazvanījies. Tā kā pirms Benda aizbraukšanas abu starpā izcēlies liels strīds, Inese bijusi nopietni nobažījusies par attiecību tālāko likteni, bet tagad viss iegājis ierastajās sliedēs un kļuvis pat vēl labāk.

"Jā, mēs gluži vai pašķīrāmies un viņš aizbrauca, bet tad, kad viņš atgriezās, es nespēju noticēt savām acīm - es nezinu, kas tur Dānijā bija noticis, bet viņš bija ļoti mainījies. Arī mūsu attiecības kļuvušas citādas. Ir sajūta, ka atdzimusi otrā mīlestība," smaidot stāsta Inese.

Latviešu dziedātājas un dāņu uzņēmēja mīlas dzīve nekad nav bijusi garlaicīga, bet tagad - pēc pašķiršanās un kopā sanākšanas - tā kļuvusi vēl spēcīgāka.

"Mūsu mīlestība ir kļuvusi vēl stiprāka - dienu un nakti gribas ja ne par gultu ņemties, tad pieglausties un samīļoties gan. Mūsu lavstorijs ir kļuvis vismaz divas reizes ugunīgāks," neslēpj Inese.

Vēl pirms pāris mēnešiem Inese portālam Mango atklāja, ka jūlija beigās viņa un Bends plāno ieņemt mazuli, bet tagad šie plāni mainījušies - Bends izlēmis bērniņa ieņemšanu atlikt uz gadu.

"Nākamo gadu Bends svinēs 70. jubileju, un par godu šim notikumam viņš ieplānojis lielas svinības, uz kurām tiks aicināta arī visa viņa ģimene. Viņš vēlas, lai šajā dienā piepildās visi viņa sapņi, un arī bērniņu viņš ieplānojis uz šo laiku," stāsta Inese.

Viņa mīļotā vīrieša ieceri akceptējusi, jo attiecību laikā novērojusi, ka, ja Bends kaut ko izplāno, tad stingri turas pie plāna, un nekādi iebildumi netiek ņemti vērā.

"Bērniņu jau var uztaisīt jebkurā laikā, bet mēs vēlamies iegūt zināmu stabilitāti," skaidro dziedātāja un atklāj, ka no sarunām ar Bendu viņa sapratusi, ka nākamvasar viņš arī nolēmis bildināt savu mīļoto sievieti.

Uz jautājumu, vai viņu nebiedē mīļotā vīrieša vecums un tas, ka pēc bērniņa nākšanas pasaulē viņa varētu kļūt par vientuļo māmiņu, Inese atzīst, ka ir par to domājusi.

"Mēs arī ar Bendu par to runājām, un es esmu sapratusi, ka, ja ar viņu kaut kas notiks, es vairāk par visu vēlos, lai man pēc viņa kaut kas paliek, un bērns būtu vienīgais, kas man paliktu," sapratusi Inese.

Viņa ir pārliecināta, ka ar bērna audzināšanu tiktu galā, jo arī tagad - pēc šķiršanās no vīra Ērika - viņas aprūpē atdoti divi no šajā laulībā dzimušajiem bērniem, un Inese ar viņu audzināšanu lieliski tiekot galā.

Tāpat Inese sapratusi, ka, ja ar Bendu kaut kas notiktu un viņa paliktu viena, viņai būtu daudz vairāk laika savai muzikālajai karjerai. "Šobrīd es mūzikā stāvu uz vietas, jo visu sevi esmu atdevusi mīlestībai un attiecībai, bet man gribas iet tālāk. Šobrīd es to nevaru, jo esmu pārlieku pārņemta ar jūtām," atzīst "Kombuļu" Inese.


Zemak dazi video emotion Vinja ir stulba :D












22 34 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
H avatarsH

zajebal man šitā kuce.

29 4 atbildēt

Blje es zveeru ja es vinju maniishu riigas ielaas bez veelviena zoba paliks!

Galu galaa shos video neskataas tikai Latviesi bet gan visa pasaule.

14 0 atbildēt

isteniba ljoti debils un slims cilveks...kko muld un kkadas stulbas kaprizes

13 0 atbildēt

tam čalim ir 70 gadi? wāat?emotion

tad jau skaidrs ko ši grib!

11 0 atbildēt

viņa tikai pazemo latviešus. emotion

10 0 atbildēt

Izsaku līdzjūtību visiem, kuriem jāsaskaras ar šo personu reālajā dzīvē aci pret aci.

9 0 atbildēt

ak dievs YouTube trilleris  diez kad atkal būs kāds jauns grāvējs :D ne ne joks kaut vairs nebūtu

9 0 atbildēt

Viņai nu gan eleganti pieaudzēti mati pēdējā video!

7 1 atbildēt

shitas bija jaaliek sadaljaa SHOKS! nevis slaveniibas! ^^

2 0 atbildēt

Vīrs noliks karoti un varēs atkal močīt augšā stulbus video. Nākošajā sērijā mācīsimies rīkoties ar mikroviļņu krāsni. :D

1 0 atbildēt

kkāda dura. nemaz nebrīnos kapēc saka lai viņa neatgriežas emotion

1 0 atbildēt

Dzēs ārā Kombulieni:)

Un es nedomāju šo rakstu;)

1 0 atbildēt

etaps noiets ar šito mazo lācīti!

0 0 atbildēt

Smags gadījums viņa ir iznācis. emotion

0 0 atbildēt

kads var pateikt kapec ir jataisa tadi debili video?

0 0 atbildēt

un?

0 0 atbildēt

un kuram tas interesē?

1 2 atbildēt

Bet Tu kropļo valodu, ko darīsim ar Tevi?

0 1 atbildēt