local-stats-pixel fb-conv-api

Kas sievietei piestav ?5

8 18
Kas man piestāv?

Vēso toņu gammas
“Kādas acu ēnas man piestāvētu, ja man ir zili zaļas acis, gaiši brūni mati ar melnām šķipsnām? Paldies jau iepriekš!”
Z.


“Tavs ārējais apraksts liek domāt, ka piederi pie vēsās toņu gammas. Tas nozīmē, ka tava grima krāsu palete var būt piesātināti vēsos toņos. Piemēram, pamata toņi acu ēnām var būt zili zaļais, zilais, vēsi brūnais tonis, bet fuksijas rozā var būt kā akcenta tonis, kas tikai pastiprinās acu un matu krāsu. Acu zīmuli droši vari izvēlēties zilā, brūnā un melnā tonī. Arī skropstu tušu izvēlies melnu, brūnu vai zilu. Tikai pievērs uzmanību tam, lai tās būtu vēsajā toņu gammā – attiecīgo toni jāklāj zilganai nokrāsai.
Zināšanai. Zili zaļu acu krāsu īpašniecēm lieliski izskatīsies acu ēnas acu krāsas tonī. Tu nekad nekļūdīsies ar šādu izvēli. Vēsi brūns, zils un tumši pelēks tonis izskatīsies fantastiski un padarīs acis daudz izteiksmīgākas. Ja vēlies pastiprināt savu acu krāsu, izvēlies acu ēnu toņus pretēji zilajai krāsai – fuksijas rozā, koraļļa, persika tonī.”

Nepatīk dabiskā matu krāsa
“Sveiki! Vēlos pajautāt – kā noteikt, kāda matu krāsa man piestāv? Man ne pārāk patīk mana dabiskā matu krāsa. Tā ir tāda kā gaiši brūna, bet ne pārāk gaiša, “ponijs” man ir nedaudz gaišākā krāsā. Man ir normāla, mazliet iesauļojusies sejas āda, pelēkzila acu krāsa. Kāds matu tonis man piestāvētu? Kāds matu griezums, ja man ir kvadrātveida sejas forma? Paldies!”
Ananāss


“Lai noteiktu, kāda matu krāsa tev piestāvēs vislabāk, centies noteikt matos esošos pigmentus – tie ir vairāk uz zeltainu toni vai tieši pretēji – vairāk uz zaļo un pelēcīgo. Ja saulē mati atspīd zeltaini, tad piederi pie siltās toņu gammas un tev lieliski izskatīsies medus, karameļu zeltainie un rudie toņi, it īpaši vasarā, kad sejas āda ir iesauļota. Ja saulē tavi mati atspīd uz pelēcīgo toni, tad piederi pie vēsās toņu gammas, kurā iederas piesātināti brūnie, sarkanie un platīna blondie toņi. Mājas apstākļos vari veikt vēl kādu eksperimentu: ņem vienu auduma gabalu oranžā krāsā, bet otru – rozā krāsā. Apsien atsevišķi katru auduma gabalu ap galvu. Ja tev labāk piestāv un tu labāk jūties oranžajā, tad piemērotāki tev būs siltie toņi, bet, ja labāk jūties ar lillā toni ap galvu, tad piemērotāka būs vēsā toņu gamma.
Ieteikums. Kvadrātveida sejas formas parasti ir ar izteiktu žokļa līniju un asiem “stūrīšiem” pie matu augšanas līnijas pieres daļā. Lai ar matu griezumu veiksmīgi koriģētu šādu sejas formu, ir ieteicams apgriezt pieres priekšējo noformējumu – “poniju”. Vislabāk, ja līnijas ir maigas, nav pārāk asas, kas tikai pastiprinās asos sejas vaibstus. Arī gar žokļa līniju būtu vēlams, lai brīvi kristu gaišas matu šķipsnas, kas neitralizēs asās līnijas. Matus nevajadzētu nēsāt atglaustus uz aizmuguri.”

Kalsna brunete
“Labdien! Es vēlētos uzzināt, kāds grims un apģērbs man piestāv vislabāk. Man ir garš un kalsns augums, iesauļota ādas krāsa. Man ir brūnas acis, īsi, brūni mati ar gaišām šķipsnām. Sejā man ir diezgan izteikti vaigu kauli. Vēlos saņemt ieteikumu! Paldies!”
Meitene


“Droši vari nesāt šifona un dažādas kuplās blūzes, tunikas, kas veido apjomu, tādējādi tu neizskatīsies tik kalsna. Izmanto apģērbu ar dažādām apdrukām un rakstiem, tie lieliski novērsīs uzmanību no garā auguma. Vēl ieteicamas horizontālas līnijas, kas vizuāli paplatinās augumu. Nebūtu ieteicamas garas, apspīlētas kleitas un pagarinātas žaketes, kas augumu tikai padarīs garāku. Labāk izvēlies minisvārkus vai daļēji īsus svārkus, bikses, kuru garums sniedzas līdz potītes kauliņam un tad ir ar atloci. Tev ir nepieciešams minimāls grims. Ja tev ir izteikti vaigu kauli, tas ir lieliski, jo parasti meitenes vēlas tos izcelt, bet tev tas nav jādara. Vari iekrāsot acis brūnā vai zaļā tonī, un tu noteikti izskatīsies lieliski.”

Kā izvēlēties stilu?
“Sveiki! Es gribētu noskaidrot, kādu ģērbšanās stilu man izvēlēties, ja man patīk gan ekstrēmas, gan arī meitenīgas lietas. Kā arī es gribētu zināt, kādus kosmētikas toņus man lietot, ja mana seja gaismā ir mazliet pabāla, bet pārsvarā brūnīga.”
Susurins11


“Ja esi dažādu sporta aktivitāšu cienītāja un meitenīgu pasākuma mīlētāja, noteikti ir atrodams zelta vidusceļš. :) Kad izvēlies apģērbu veikalā, noteikti piedomā, vai konkrētā lieta derēs gan braucienam, piemēram, ar motorolleru, gan ballītei ar draudzenēm. Mēģini saprast, vai apģērbs būs funkcionāls un derēs dažādiem gadījumiem. Mēģini neizvēlēties pārāk uzkrītošus, meitenīgus toņus, piemēram, koši rozā, kas pēc tam varētu nebūt piemērots kādai ekstrēmai aktivitātei. Labāk padomā par pamata toņiem, piemēram, pelēku, zilu, zaļu, brūnu, un tad pārējie var būt par akcenta toņiem, piemēram, rozā, dzeltens, oranžs. Tā tev būs vieglāk komplektēt garderobi. Noteikti džinsa stils derēs gan meitenīgam, gan ekstrēmam stilam. Grimu izvēlies viegli brūnos toņos, kā arī bēšajos. Lūpas vari izcelt ar koraļļu krāsas lūpu spīdumu. Lai stilu atsvaidzinātu un padarītu svaigāku, jāpievērš uzmanība detaļām, aksesuāriem. Tie var būt džinsi, kas der gan ar vienkāršu, sportisku tuniku, gan ar spožu, krāsainu topiņu, ar kuru varētu iet uz diskotēku. Lai tēlu padarītu sievišķīgāku, vari izvēlēties svārkus vai sarafānkleitas, kas patlaban ir ļoti aktuālas. Krelles un jostas noteikti liks izskatīties sievišķīgāk.”

Stils sievišķīgajām
“Sveiks, Sīrup! Man ir neliels jautājums. Kādas krāsas apģērbs, veids un meikaps man varētu piestāvēt? Esmu 174 cm gara, man ir melni mati, zilas acis, esmu tieva (normāls augums), bet man ir izteikti sievišķīga figūra – plati gurni un plati pleci. Paldies jau iepriekš!”
Sievišķīgā meitene


“Izklausās, ka tev ir tā saucamā ideālā auguma forma – smilšu pulkstenis, kad plecu līnija ir vienāda ar gurnu līniju. Ja vēlies koriģēt augumu, vienojies, kura būs tā daļa, ko centīsies notušēt, – pleci vai gurni. Visbiežāk meitenes nav apmierinātas ar gurnu līniju. To veiksmīgi var apslēpt, velkot ķermeņa augšdaļā topu ar horizontālām līnijām, tādējādi novēršot uzmanību no gurniem. Nekad nevelc apģērba gabalu, kas beidzas gurnu platākajā vietā, valkā kaut ko pāri tai. Skaties, lai tava plecu soma nesitas pret gurniem, tā pievēršot tiem pastiprinātu uzmanību. Nevelc neko drapētu, krokotu, ar pārbagātiem veidojumiem, jo tas padarīs gurnus vēl platākus. Augšdaļā apģērbs var būt apspīlētāks, bet apakšdaļā – brīvāks un krītošāks. Augšdaļā apģērbu izvēlies vairāk gaišās krāsās, bet apakšdaļā – noteikti tumšās. Grimu vari izvēlēties tumši pelēkos, melnos, zilos toņos. Tiem noteikti jābūt vēsajā toņu gammā. Vaigus vari ietonēt vēsi rozīgajā vai iedeguma tonī.”

Īstais matu sakārtojums
“Sveiks, Sīrupiņ! Kādā krāsā man krāsot un griezt matus, ja mana acu krāsa ir zaļganpelēka?”
M.

“Ja esi noskatījusi kādu no tumšajiem matu krāsu toņiem, tev noteikti piestāvētu piesātināti brūns tonis, bet, ja vēlies kādu no gaišajiem toņiem, tev lieliski izskatīsies karameļu, medus toņi, kas būs harmoniski ar tavu acu krāsu. Par matu griezumu ir grūti spriest, zinot tikai acu krāsu. Tev jālemj pašai, vai esi vairāk romantiska būtne vai sportiska. Tagad modē ir dabiski matu griezumi, arī matu priekšējie noformējumi – “poniji”. Arī pakāpeniskie matu griezumi izskatās lieliski un ir aktuāli.”

8 18 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

Sīrups emotion

7 0 atbildēt

murgs

3 0 atbildēt

Nevajag jau tā pret cilvēku viņa vismaz centās 

1 0 atbildēt

Nu,nu,nu copy-paste

0 0 atbildēt

Sievietei piestāv virtuve

1 2 atbildēt