local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir perez hilton ?7

50 6

Gan jau jūs visi esat dzirdējuši vārdus PEREZ HILTON. arī es jau sen biju dzirdējusi par amerikas lielāko pļāpu un viņa blogu, bet tikai nesen aiz garlaicības aplūkoju viņa mājaslapu. Palosot to, ko viņš raksta radās interese par to, kas tad viņš pats īsti ir. Lūk ko es uzgāju...

Mario Armando Lavandeira, Jr (dzimis 23 marts 1978), labāk pazīstams kā Perez Hilton, ir amerikāņu bloggeris un televīzijas personība. Viņa blogs, Perezhilton.com (iepriekš PageSixSixSix.com), ir pazīstams kā tenku blogs par mūziķiem, aktieriem un slavenības.

Perezs Hiltons ir skandaloza personība, jo savā blogā nekaunējas publicēt arī apkaunojošas ziņas par ārzemju zvaigznēm. Pats viņš savu blogu dēvē kā visnīstāko visā holivudā.

Savu rakstu dēļ Perezs ir bieži iekūlies ķezās, piemēram 2010. gada 13 jūnijā, Hiltons ievietojis twitterī ziņu ar linku uz bildi, kur dziedātāja Miley Cyrus bija redzama svārkos bez apakšbiksēm. Tā M. Cyrus ir vēl nepilngadīga, Hiltons varēja saskarties ar apsūdzību par bērnu pornogrāfijas izplatīšanu. Attēls tika ātri izņemts no interneta. Viņš tomēr reaģēja uz apsūdzībām, apgalvojot, ka bilde bijusi viltota, un ka M. Cyrus bija valkājusi apakšveļa foto uzņemšanas laikā. Hiltons atkārtoti nepublicēja fotogrāfiju.

Es uzskatu, ka mājas lapa www.perezhilton.com ir viens no visinformatīvākajiem ziņu avotiem par slavenību dzīvi, bet tajā pašā laikā tas varētu būt arī viens no visnepatiesākajiem blogiem. Mājaslapai ir liels pieprasījums un to lasa ļoti daudz cilvēku. šādā veidā Perezs ieguva savu popularitāti. 

Pateicoties šai mājas lapai Hiltons vienā dienā publicē aptuveni 40 rakstus, viņa lapa dienā tiek aplūkota aptuveni 7 milijonus reižu un viņš nopelna aptuveni $ 54 000 par reklāmām. Teikšu, ka džeks ir atradis labu un interesantu peļnas veidu.

 

Un nedomājiet, ka viņš ir pilnīgs geeks, kas visu dienu sēž mājā pie datora. arī viņam patīk iziet sabiedrībā un patusēt ar slavenībām.

Piebildīšu, ka pats Perezs ir ļoti ekstravagants. Stila ziņā es viņu redzu kā Ladī Gagu, tikai spēcīgā dzimuma veidā. ā, jā. Viņš pats ir liels Lady GaGa fans.

Ja arī jums ir interese aplūkot viņa rakstus un slavenību jaunumus lūdzu ~> www.perezhilton.com

un viņa twitter.com profils ~> http://twitter.com/PerezHilton

 

Lūk arī dažas bildītes ar pašu tenku vāceli

 

Reklāma
50 6 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

ja parez esot gejs itka ..

un kpc william iedeva vinam pa seju ? :D:D gribetos zinat sikak .. del izskata vien gribas pa muti sadot :D

0 0 atbildēt

Pirmkārt,Piggijs Perezs neraksta blogu pats jau 1 gadu.. Viņam ir sava grupa kura raksta blogus,bet lielākā bloggere ir viņa māsa,kurai par to arī maksā.to sauc par STAFF. vienkārši fail autoram. Otrkārt viņi ar Lady Gagu ir labākie draugi un viens otru sauc par vīru un sievu.. 

 

Neliec rakstus par cilvēku,ja principā neko nezini. Liels mīnuss rakstam.

1 9 atbildēt