local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunākais SKUMJĀKAIS kaķis! :D10

110 1

Īgnais kaķis jeb grumpy cat bija interneta sensācija ilgu laiku, bet izrādās, ka kaķu sejas izteiksmes ir tik pat dažādas, kā cilvēkiem. To pierāda šis pasaules skumjākais kaķis!

Mazā Lū (Luhu) ir iekustinājusi daudzas jo daudzas interneta lietotāju sirdis ar savu sērīgo un skumjo acu skatienu, kas tā vien aicina uz kaķa samīļošanu. Tomēr viņas vaibsti neliecina, ka tas viņai patiktu.

Instagramā Lū ir vairāk kā 15 000 sekotāju, kuri ir sajūsmā par viņas sejas izteiksmi, lai ko viņa darītu. Viņas saimniece, Megija, dalījās ar sava mīluļa ikdienas gaitām, kurās viņa konstanti izskatās depresīva un skumja.

Bildēs ir redzams, kā kaķītis rotaļājas ar citiem kaķiem, staigā apkārt un spēlējas ar savu mīļāko rotaļlietu, bet izskatās, ka nekas nespēj viņu iepriecināt. Diemžēl, arī pēc kārtīgas samīļošanas vai gardas maltītes šis kaķis nekļūst priecīgāks.

Megija, kura dzīvo Ķīnā, stāsta, ka viņai ir trīs kaķi, kuru ir no vieniem un tiem pašiem vecākiem, bet katram no kaķiem ir pavisam citādāks izskats un raksturs.

Kaķenītes instagrams ir - lanlan731

110 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Tāds mīlulis , pati tādu gribētu emotion

3 0 atbildēt

grumpy cat šķiet iespaidīgāks.

2 0 atbildēt

tik mīlīgs minka emotion

1 0 atbildēt

Grumpy Cat ir leģenda,tādēļ vienmēr salīdzinu,gribot vai negribot! 

1 0 atbildēt
Iztenība izkatas jauks tāda piemīlīgs.
0 0 atbildēt
Mjau :*
0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Šāds raksts jau ir bijis...
0 0 atbildēt