local-stats-pixel fb-conv-api

Internet Killed Television5

Sveiki, atpaliceņi, esmu par 2 procentiem pārliecināts, ka daudzi no jums ir tieši tādi paši kā es -  bez personīgās dzīves un vienīgais draugs kas ir, tas ir internets. Tādēļ atļaujos teikt vārdus - lai svētīts YouTube, jo bez viņa es drošvien sen jau būtu sapuvis un piekaltis pie krēsla aiz garlaicības vai makdonalda pārtikas atlieku sabiezēšanas starp manu pēcpusi un krēsla virsmu.

Šodien vēlos jūs iepazīstināt ar kādu interesantu YouTube kanālu - "CTFxC", nozīmē Charles Trippy FriendxCore ( http://www.youtube.com/CTFxC ), jeb "Internet Killed Television". Pamatā šis kanāls ir kā realitātes šovs ar komēdijas piedevu, kurš liks jums raudāt kā mazām meitenītēm, kurām nesāk augt krūtis vienā laikā ar savām draudzenēm, jo jūs sapratīsiet, ka jūsu dzīves Latvijā sūkā un jūs gribat dzīvot Amerikā. Jūtūba slavenība, Čārlzs Tripijs, filmē, rediģē un katru dienu augšupielādē sēriju, kurā redzams kāda ir viņa ikdienas dzīve, kur viņš iet, ko viņš dara, kāda ir viņa apkārtne, kā cilvēki dzīvo savienotajās valstīs u.t.t. Sākotnēji bija plānots filmēt šīs sērijas tikai gadu, bet pateicoties lielajai popularitātei un sēriju veiksmīgumam tika izlemts turpināt šovu otro gadu. Šī kanāla rezultātā ir izveidojusies unikāla YouTube lietotāju grupa, kura sauc sevi par "CTFxC armiju", kas pārsvarā ir mazas tīņu meitenītes vai pusmūža vīrieši ar vazelīnā iemērktām rokām, kuri YouTube video komentāros nenogurdāmi drukā sev piederošās grupas apliecinājumus.

2010. gada jūlijā kanāls "CTFxC" sasniedza vairāk nekā 279 000 subscriberus (esmu analfabēts, nemāku iztulkot) padarot to par vienu no top 40 visvairāk subscribotajiem (lūdzu palīdziet man - kā lai to pasaka latviešu valodā!??) komēdijas žanra kanāliem iekš YouTube. Vidēji vienai epizodei ir 100 000 līdz 200 000 skatījumi, kas veido kopējo skatījumu skaitu pie 70 milijoniem. Šīs sērijas ir saņēmušas tādas balvas kā "jūtūba gada video", kuru saņēma video, kurā Čārlzs Tripijs pārsteidza savu mīļoto meiteni ar bildinājumu un "labākā YouTube brenda izmantošana". Papildus tam Čārlzs Tripijs ir ticis nominēts "Teen Choice Awards" kā interneta zvaigzne.

Sekoju sērijām jau ilgi, kad nav ko darīt (priekš manis vienmēr, jo man nav draugu) ir interesanti paskatīties kā Amerikā dzīvo cilvēki. Ceru, ka vismaz dažus no jums, atpalikušājām aborta atliekām, ieinteresēšu šajā kanālā. Ak jā, un vēl, esiet tik laipni un ielieciet plusiņu, SawLjiiteS, MaziNjiE, BuRunDucINji mCa~mCa~ Bu4 bU4 SaWlj, savādāk es naktī pa logu vērošu kā jūs guļat.











39 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

WoW nedomāju ,ka te pat būs kaut kas par viņiem rakstīts [šoks] :D es esmu fane. skatos vairāk nekā gadu un tā mīlu viņus! nevaru sagaidīt kāzas :D

3 0 atbildēt

+.

Subscribe = abonēt. :)

2 0 atbildēt

CTFxC FTW

1 0 atbildēt

Shaytards labāki !

0 1 atbildēt