local-stats-pixel fb-conv-api

Ietekmīgākie pasaules vīrieši15

55 2

Kuri ir pasaules ietekmīgākie vīrieši tieši pēc vīriešu domām? Tieši to gadskārtējā aptaujā centās uzzināt askman.com , kuru mēnesī apmeklē 100 miljonu apmeklētāju, kuri visticamāk gan ir vīrieši.

Tā nu respondentiem [askmen.com apmeklētājiem] novērtēšanai tika doti vairāk vai mazāk zināmi 200 vīrieši, kurus attiecīgi balsotāji'ar savām balsīm ievietoja topā.

Askman.com izveidojis 49 pasaules ietekmīgāko vīriešu topu. Neievietoju šeit visu topu, bet gan latvju tautai zināmākos feisiņus no 49.-6. vietai un 5 ietekmīgākos vīriešus pasaulē.

Tad nu tik skaties un brīnies, kurš ir topa augšgalā ;)

« 1  2  3 »
55 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

acīmredzot, es neizprotu vārda "ietekmīgs" nozīmi.. :/

8 0 atbildēt

Pasaule pieder vīriešiem. Bet ne gluži šiem.

3 0 atbildēt

Centis priekšgalā emotion

2 0 atbildēt

sudigs tops

0 0 atbildēt

huina !

0 0 atbildēt

kapriitis wecs palicis

0 0 atbildēt

Te nav Arnolda Shvarcenegera vai arii es vienkaarshi palaidu vinju garaam? Manupraat, vinjsh ir ieveerojamaaks, kaa taads Dzhastins Timberleiks vai veel viens otrs zaljknaabis, kas tik elsot maakemotion

0 0 atbildēt

kur pārējie?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Kaaa vinji var buut ietekmiigi kaa piemeeram kkads tur timberleiks paliidzees aafrikaanju beerniem paeest...

vinji ir kkadi parasti cilveeki kas uz haljavu tagad dziivo piedalaas huinjiigaas filmaas vai meetaa bumbu pa laukumu..Bet taadi cilveeki kaa ugunsdzeeseeji un policisti paliek novaartaa vinjiem buutu jaasanjem miljoni  nevis kkadiem lohiem kas padzied ko kkads Kluunijs ietekmee man piemeeram vinjs bijis nebijis mani izdirsts suuuds ietekmee vairaak nekaa puse no shitaa topa..

6 9 atbildēt