local-stats-pixel fb-conv-api

Džolijas un Pita ģimenē gaidāms septītais bērns14

136 8
Holivudas kinozvaigzne un sešu bērnu māmiņa Andželīna Džolija un viņas vīrs Breds pits gatavojas papildināt ģimeni ar septīto bērnu, citējot slavenā aktieru pāra paziņu izteikumus, vēsta ārvalstu mediji.

Lai gan oficiāls apstiprinājums no aktrises un viņas vīra pārstāvjiem vēl nav saņemts, kā ziņo žurnāls OK Magazine, Džolija un Pits nesen devuši " smalkus mājienus", ka ģimenē gaidāms pieaugums.

"Viņa ir aptuveni trešajā grūtniecības mēnesī. Andželīna vēl nevēlas to publiskot, bet tuvākie draugi jau ir informēti. Džolija izbauda katru grūtniecības mirkli, un pat rīta nelabums nespēj sabojāt viņas lielisko noskaņojumu," atklājis kāds pāra draugs, kurš vēlējies palikt anonīms.

36 gadus vecā kinozvaigzne šķiet esam īsta grūtniecības fane, jo iepriekš izteikusies: "Man patīk būt stāvoklī. Šajā periodā vari justies vairāk sieviete nekā jebkurā citā laikā. Viss ķermenis ir veltīts tikai mazulim."

Ja ziņas par grūtniecību ir patiesas, Andželīnai pagaidām izdevies veiksmīgi to noslēpt un lieliski izskatīties Zelta globusa balvu piešķiršanas ceremonijā (galerijā), kas 15. janvārī norisinājās Losandželosā. Aktrise bija tērpta piegulošā Versace kleitā, un kritiķi viņu atzina par vienu vislabāk ģērbtajām slavenībām.

Džolija jau dzemdējusi trīs bērnus - Šailo, Noksu un Vivjenu, un viņas un Pita ģimenē aug arī trīs adoptēti bērni - Medokss, Pakss un Zahara.

136 8 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Lai tik dzemdē. Galvenais ka var bērniem nodrošināt nomālu dzīvi. Nevis kā daudzi bomžuki pie mums dzemdē tik dēļ pabalstiem

22 0 atbildēt

Viņa ir skaista.

13 0 atbildēt

Da viņiem bernu namu javer vaļā :D:D:D

6 0 atbildēt

cerams tā viņas nesenā tievēšana grūtniecībai nekaitēs. Bet nu tā - prieks jau par viņiem. Gan Pits, gan Džolija liekas ļoti labi vecāki, katrā ziņā viņi netaisa nekādus skandālus, bez problēmām ir ilgi kopā, prot novecot un spriežot peč dažām paparaci bildēm reāli ar tiem bērniem arī pavada kopā laiku.

3 0 atbildēt

no kurienes tu kopēji?

2 0 atbildēt

Ljoti skaista sieviete! :)

2 0 atbildēt

Džolija emotion

2 0 atbildēt

Tikai pozitīvi!emotion

2 0 atbildēt

viņai jau ir tikai 36 gadi. Ja sieviete pars sevi rūpējas un pēc dabas ir skaista tad te pat par "saglabāšanos"  ir par agru runāt. Viņa vēl nemaz nav tādā vecumā, kad skaistums (tāds jaunas sievites skaistums, jo skaistas daudzas ir arī vecumā) sāk zust.

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Joptvai, nu kur tādus vārdus bērnam dot? :D

3 4 atbildēt

Nožēlojami, nevar pats neko izdomāt kopē no mago.huj.lv  zinu , ka ir atļauts, bet raksts tāpat mēsls.

0 4 atbildēt

Tur jau ir kaut kādas psihiskas problēmas.

0 9 atbildēt