local-stats-pixel fb-conv-api

Dianne van Giersbergena1

22 0

Šis raksts domāts tiem, kuri vēlas tuvāk iepazīt metālmūzikas vokālistus un grupas. *******************************************************************************************

Skatuves vārds, kā arī īstais vārds, uzvārds : Dianne van Giersbergena (Dianne van Giersbergen)

Dzimšanas diena, gads : 3.jūnijs, 1985. gads

Dzimšanas vieta : Liempde , Nīderlande

Grupa : Ex Libris, Xandria (progresīvais, simfoniskais metāls)

Vokālais stils : Profesionāli trenēta operas dziedātāja, taču ar hameleonam piemītošu spēju perfekti piemēroties dažnedažādākajiem stiliem. Sievišķība, elegance, dzidrums, taču arī teatralitāte un mazliet nekaunība ir viņas vokālajā esencē. Jebkurai melodijai viņa piedod klāt kaut ko no klasiskās mūzikas pieskaņas un tikai operā atrodamajiem locījumiem. Viņas smaids un kūsājošā enerģija gan uz skatuves, gan studijā liek klausītājam saņemt spilgtu spēka un gaismas sajūtu. Taču pārsteigumi ir garantēti - ar pēkšņiem raganišķiem smiekliem un velnišķīgām uzrunām. Asociācija ar gaismas pielieto, atturīgo, taču eklektisko un stingro Japānas Anemoni (Anemone hupehensis).

Pieredze : Svinot tikai 4 gadiņus kā dāvanu no vecākiem saņēmusi pirmās vokālās studijas. Ar gadiem viss kļuva arvien nopietnāk un esot vēl mazās klasēs mācījusies vokālu pie dažādiem mūzikas profesoriem un dziedājusi daudzos koros vienlaikus.

Par vienu no saviem lielākajiem elkiem sauc Vitniju Hjūstoni. Kā arī dievina metāla, it sevišķi simfoniskā, ikonas kā, piem., Tarju Turunenu.

2005.gadā sākusi studēt mūzikas akadēmijā, mācoties gan klasisko operas dziedāšanu, gan mūzikla vokālu. 2009.gadā, pabeidzot šīs studijas ar izcilību, ieguvusi gan bakalaura, gan maģistra grādu.

Jau studiju laikā sākusi pastiprināti interesēties par smago metālu, rakstījusi vairākus darbus sakarā ar šo tēmu. Kā arī bijusi prezidente maģistrantūras studentu apvienībai, kura rīkoja klasiskās mūzikas koncertus. Kā arī rakstīja dziesmu vārdus, dzeju dažādiem komponistiem.

Jau tālajā 2003.gadā sāka savu metāla vokālistes karjeru nīderlandiešu progresīvā metāla grupā "Ex Libris", taču 2013. gadā kļuva arī par vācu simfoniskā metāla grupas Xandria vokālisti.

Pieder mazs rotaslietu bizness "Precious Metal", kurā pati gan dizainē, gan pagatavoto rotas no ģitāru stīgām.

Tēls : Tumšās, noslēpumu pilnās acis, garais un līganais augums, hipnotizējošie roku žesti un harizmātiskā sejas izteiksme ir viņas, īstas operas dīvas, tēls. Tērpu variācijas ir no elegantām vakarkleitām līdz trakulīgiem putnu spalvu, spīguļu un galvaskausu tērpiem. Daudz rotas, aksesuāri, greznums un karaliskums, taču arī raupjākie elementi kā smagnējas ķēdes un āda neiztrūkst.

Ģimene : Pagaidām viņa labi paslēpusi savu personisko dzīvi!

Cita nodarbošanās : Rotu pagatavošana, rakstniecība, franču literatūra, tērpu dizainēšana.

22 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Dziesmas labas vinai
0 0 atbildēt