local-stats-pixel fb-conv-api

11 aizskarošas lietas, ko Donalds Tramps ir teicis par sievietēm!8

1. “Mani automātiski piesaista skaistas sievietes – es vienkārši sāku viņas skūpstīt. Tas ir kā magnēts. Tikai skūpsts, Kad esi “zvaigzne”, viņas ļauj to darīt. Tu vari darīt jebko.

2. “Paskatieties uz to seju. Vai kāds par to balsotu? Vai varat iedomāties, ka tā seja būs mūsu nākamais prezidents? Nu, es domāju, tā ir sieviete, un man nevajadzētu teikt neko sliktu, bet tiešām? Nu, paklau, vai tas ir nopietni?” (Runājot par Kārliju Fiorīnu (Carly Fiorina) – savu sāncensi no Republikāņu partijas, 2015. gads)

3. “[Arianna Hafingtone] ir nepievilcīga gan no ārpuses, gan iekšpuses. Es pilnībā saprotu, kāpēc viņas bijušais vīrs viņu pameta vīrieša dēļ – tas bija labs lēmums.” (Tvitera ieraksts, 2012. gads)

4. “Tā, kura netiek pienācīgi novērtēta, bet patiesībā ir ļoti skaista, ir Parisa Hiltone. Es Parisu iepazinu jau tad, kad viņai bija 12. Viņas vecāki ir mani draugi, un, kad es viņu pirmo reizi ieraudzīju, tad teicu: “Kas pie velna tas ir?”” (Intervija ar Hovardu Stērnu, 2016. gads)

5. [Runājot par 10 gadus vecu meiteni] “Pēc 10 gadiem es ar viņu iešu uz randiņiem. Varat iedomāties?” (nopludināts audio ieraksts, 1992. gads)

6. “Visas sievietes no “The Apprentice” [šova] flirtēja ar mani – apzināti vai neapzināti. Tas jau bija gaidāms.” (grāmata “How To Get Rich” (Kā kļūt bagātam), 2004. gads)

7. “Ja Hilarija Klintone nevar apmierināt savu vīru, kas viņai liek domāt, ka viņa varēs apmierināt Ameriku?” (Tvitera ieraksts, 2015. gads)

8. [Runājot par savu sievu] “Viņa man nevelta visus 100%. Man tiek 84%, un rūpēs par bērniem aiziet 16%.” (Izdevums “Time”, 2011. gada 23. maijs)

9. “Bieži vien, kad gulēju ar vienu no skaistākajām sievietēm pasaulē, es pie sevis nodomāju – vai varat noticēt tam, ko es saņemu?” (grāmata “Think Big: Make it Happen in Business and Life”, 2008. gads)

10. “Es tiešām esmu daudzām sievietēm devis lielisku iespēju. Diemžēl, kad viņas kļūst par “zvaigznēm”, man prieki ir beigušies.” (kanāla ABC raidījums “Primetime Live”, 1994. gada 10. marts)

11. Runājot par seksuālajiem uzbrukumiem sievietēm armijā, Tramps vainoja faktu, ka sievietes un vīrieši tur strādāja kopā. “26 000 uzbrukumi, par ko neziņoja, un tikai 238 apsūdzības. Ko gan citu šie ģēniji gaidīja, saliekot vīriešus un sievietes kopā?” (Tvitera ieraksts, 2013. gada 7. maijs)13. “Sievietes patiesībā ļoti atšķiras no tā, kā tiek attēlotas. Viņas ir daudz sliktākas par vīriešiem, un daudz agresīvākas…”

51 11 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Varbūt jau pietiek par to Trampu? Tramps te, Tramps tur.  emotion 

Un daži izteicieni pat ne tuvu nav aizskaroši, tie ir komplimenti, bet ar neparastu zemtekstu, vai arī savs meitas slavēšana emotion

10 1 atbildēt

Labāk tiešām būtu uztraukušies par mūsējiem Latvijā, kuri nekad pat Trampa kurpes vērti nebūs. Nezinu nevienu draugu/paziņu/kolēģi/čomu...vienvārdakot vīrieti, kurš nebūt mazākā vai lielākā zemtekstā izteicies par kādu no sievietēm.  Un ļoti šaubos vai šeit ir kāda meitene/sieviete, kura nebūtu ko līdzīgu kaut reizi pateikusi. Tas, ka viņu ievēlēja par prezidentu, nepataisa par kaut kādu robotu...tāds pats cilvēks parastais arļoti labu čuju un tikai mūsu sapņos redzētām naudas summām. 

9 0 atbildēt

ASV ziņas: "Vēl 19 feministes  ir paziņojušas, ka iesūdzēs Trampu tiesā, jo viņš nevienu reizi viņām nav uzmācies. Viņas uzskata to par diskrimināciju no Trampa puses. "

9 0 atbildēt
Kāpēc aizskarošas? Viss pareizi.
6 1 atbildēt

Tagad izskatās visis ir tik jūtīgi palikuši. Īpaši sievietes. tas, kas tagad notiek ASV visp. ir murgs. Izņirgājas pret vīriem tpc, ka balsoja par Trumpu. Vnk wtf. Es ceru, ka sievietes nepanāks to, ka viņām atņems tiesības.

5 0 atbildēt

Neteiktu, ka šeit visi izteicieni bija aizskaroši. Daļa, piemēram, pirmais, protams. Bet daļa bija tikai sevis un savas meitas slavināšana, taču nekādā veidā aizskaroši.

3 0 atbildēt

Pirmais ir daļēji aizskarošs bet pārējie it nemaz nav aizskaroši!

2 1 atbildēt