local-stats-pixel fb-conv-api

10 lietas, kuras tu vēl nezināji par Markusu Rivu.1

14 2

Pašmāju mūziķis Markus Riva, pateicoties dalībai krievu televīzijas šovā, kā arī Eirovīzijas nacionālās atlases šova «Supernova» finālā, ieguvis ievērojamu fanu pulka pieaugumu un bauda plašu atpazīstamību ne tikai pie mums, bet arī krieviski runājošajā pasaulē. Šoreiz 10 savā starpā nesaistītus, bet vienkāršus jautājumus par ikdienišķām lietām jautājam tieši viņam.

Lūk, 10 lietas, kuras tu vēl nezināji par Markusu:

1. Ja tev būtu jāizvēlas - ērti, bet neglīti vai neērti, bet skaisti apavi - kurus tu izvēlētos? Man ir nācies uzstāties un nēsāt neērtus, bet skaistus apavus. Bet neuzskatu, ka tam ir liela nozīme. Ir bijuši pasākumi, kuros valkāju 41. izmēra apavus, lai gan man patiesībā ir 45. Dzīvē arī nākas darīt «neērtas», bet skaistas lietas.

2. Kā agros rītos, kad galīgi negribas, tu piespied sevi izlīst no gultas? Mani vienmēr motivē nespresso kafija, zemesriekstu sviests un tas, ka varu darīt to, kas man dzīvē ļoti patīk.

3. Ko tu domā par selfijiem? Tā ir lieliska pašhronika. Pēc gadiem ir interesanti atskatīties uz savām izmaiņām un savu vēsturi.

4. Andželīna Džolija vai Dženifera Anistone? Dženifera. Man patīk sievietes ar labu humora izjūtu. Mēs ar viņu labi saprastos.

5. Kā sauc pēdējo grāmatu, ko izlasīji un kāda tā bija? Lasu Osho grāmatas. Tās man dod pārliecību un atbildes par dzīves teorijām un cilvēku dabu. Šobrīd studēju Zigmunda Freida psihoanalīzes.

6. Kā tu saproti, kas ir mīlestība? Kad sajūti, ka vari iztikt ar tukšu telefona bateriju, tukšu ledusskapi un tukšu maku, bet ne ar tukšu sirdi.

7. Kas ir trakākā lieta, ko tu esi izdarījis? Speciāli nokavējis lidmašīnu, lai paliktu Ņujorkā ilgāk.

8. Nākamajam Latvijas valsts prezidentam vajadzētu būt.... izcilam cilvēkam, jo par prezidentu nekļūst kurš katrs. Prezidents ir kā paraugs nācijai.

9. Kāda ir tava iecienītākā ēdiena recepte? Man patīk ēst pēc iespējas svaigāku un dabīgāku ēdienu, līdz ar to izvēlos arī tāda veida produktus. Lielākoties uzturā lietoju spinātus, brokoļus, sparģeļus, gurķus un kopā ar vārītu vistu vai tunci, kam klāt pievienoju mazliet sarkano tomātu pesto. Es daudz sportoju un tāpēc domāju par saturīgu un vērtīgu uzturu.

10. Ja nedrīkst, bet ļoti, ļoti gribas, tad... ir jāaudzina raksturs un jāizvērtē, vai iegriba ir tikai vēlme vai tomēr vajadzība.

14 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Un vel ja kads nezinaja vinu sauc Miķelis, bet ar tadu vardu jau nevar but superstars  emotion 

1 0 atbildēt