local-stats-pixel fb-conv-api

[bezglutēna] Zemeņu/banānu pankūkas13

187 1

Hey :)

Veikalā nevaru nopirkt visu, ko sirds kāro, jau ilgu laiku našķus gatavoju mājās pati. Pirms trīs gadiem man atklāja celiakiju, kuras vienīgais ārstēšanas veids ir bezglutēna diēta (ja vēlaties kaut ko vairāk par šo, tad droši rakstat komentāros, varu sniegt informāciju, ko esmu ieguvusi pieredzes laikā). Šoreiz piedāvāju ieskatu svētdienas brokastīs. Par cik man ir jāietur šī diēta, tad visa ģimene gatavo un ēd to, ko varu arī es, tāpēc droši var ņemt visu mazākās devās, mēs bijām trīs ēdāji :)

Paralēli slimībai man ir arī kviešu un piena alerģija, tāpēc ēdieni, ko ievietoši, nesaturēs vai saturēs pavisam minimāli piena produktus. Šeit piena un kviešu nav :)

Tad nu lai veicās!

187 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Laba un viegla recepte. emotion Tās zemenes ar banāniem..mmm...

Man nesen arī atklāja celiakiju, ilgi gan nespēja ārsti saprast kas, kur un kāpēc...emotion  Galvenais, ka dzīvot var un savā veidā, disciplinē cilvēku emotion Sākums ir grūts, bet ar laiku jau pierod.

0 0 atbildēt

Man saskrēja siekala emotion

0 0 atbildēt

Vai tie ir kādi rīsu vai griķu milti, kas uz paciņas rakstīts par sastāvu?

0 0 atbildēt

man paldies dievam nav nekādu problēmu,varu ēst visu un cik vien sirdsapziņa atļauj.

0 0 atbildēt
Saprotu cilvēkus, kuri nedrīkst ēst miltu produktus. Pirms 2viem gadiem ārsti pateica, ka nedrīkstu ēst miltu izstrādājumus jo alerǧija. Bija nieztoši izsitumi uz rokām un kājam, dzelzs deficīts. Mēnesi izturēja,līdz pateica ka pavasaris vainīgs, visi putekšņi no ziediem un kokiem. Eh kā es ēdu maizi. ^^
0 0 atbildēt
JEVNEM, saki kā tieši izpaužās tev tā celiakija uz organismu? Kas mainījās pēc diagnozes uztādīšanas un pirms tās?
0 7 atbildēt