local-stats-pixel fb-conv-api

banānu kūka2

68 0

ļoti vienkārša banānu kūkas recepte. nevar nesanākt un garšo perfekti!

paņem pannu ar malām (tik lielu, cik lielu vēlies kūku). es izmantoju ar noņemamām malām, bet tas pēc pašu izvēles.
izvēlies kādus no SELGA cepumiem. kādas 2-3 paciņas, ja liela kūka, tad vairāk. es izvēlos ar banānu garšu. ir tiešām gardi.
saber cepumus pannā un sasmalcini, cik smalki vēlies. ja grib lai ir kraukšķīgi, tad atstāj gabaliņus, vai arī visu sasmalcina kā drupačas.
izklāj cepumus pa visu pannas apakšu un lej virsū 200-300g izkausēta cepamā margarīna ( vai sviestu). cepumi jāsamitrina ar sviestu lai pamatne sakalst. uzliek virsū šķīvi vai dēlīti un piespiež, lai ir gluda cepumu kārta.
liec cepties uz 200 grādiem, 10 minūtes, lai cepumi apbrūninās. (mmm... tā smarža)
nākamā kārta ir vārītais iebiezinātais piens. ņem karoti un smērē virsū cepumiem pa visu cepumu virsmu. pietiek ar 1 bundžiņu normàla izmēra kūkai.
nākamā kārta ir banāni. sagriez banānus ripiņās un liec virsū iebiezinātajam pienam pa visu pannu. vajag apm. 3-4 banānus.
pēdējā kārta ir putukrējums.
saputo 500ml saldo krējumu ar pāris karotēm cukuru, lai nav pārāk salds, lai ir kontrasts (no apakšas salds, uz augšu ne tik salds) . putukrējumam, kad ir saputots, pievieno želantīnu 15g ,vai putukrējuma cietinātāju un klāj pāri banāniem. liec ledusskapī uz kādu 1 stundu un tad vari dekorēt ar šokolādes skaidiņām, banāniem, kakao, pēc pašu izvēles.
ņamma!
ceru , ka visu saprati. ja nu ļoti interesē, raksti jautājumu komentāros.
lai labi garšo! :)

68 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

manās arī. ļoti viegli pagatavojama un tiešām garda. mmm emotion

0 0 atbildēt

Būs jāpamēģina, + no manisemotion

0 0 atbildēt