local-stats-pixel fb-conv-api

Viegli pagatavojamas gaļīgas vakariņas39

Piedavāju jums ļoti viegli pagatavojamu, garšīgu gaļēdienu jeb mana interpretācija par gulašu. Neesmu nekāds Mārtiņš Rītiņš, tapēc laša ledusskapī man nav - es ņemu garšvielas, gaļiņu, pāris dārzenīšus, garšvieliņas, rīsus un radu brīnumgardu paēdienu.

395 2 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Nemelošu, Gaļīgā puse izskatās pec kaķa konserviem emotion

11 0 atbildēt

Nū-ū, laba liellopa gaļa arī drīz būs laša cenā. Lai gaļa ātrāk ātrāk kļūtu mīksta, esot nedaudz Pētera dziras cepot jāpievieno.

3 0 atbildēt

Kā pavārs varu teikt, visu cieņu receptei! Vienkārši un viegli saprotami, es uzskatu, ka tas ir galvenais jaunatnei, kas vēlas vienkārši pagatavot iekļaujoties budžetā! Kas attiecas uz krāsu, domāju, ka tas vairāk ir gaismas trūkums uz;nemot bildi. Pats, kad pievienoju tomātu mērci, miltus neizmantoju jo tajā tomātu mērcē jau ir kartupeļu ciete, kas sabiezinās gulašu. Un, ja liec ko skābenu gaļai klāt (tomāti, marinējumi, citrons, laims utt. ) atceries, ka pēc skāba pievienošanas pārējiem produktiem tiem gandrīz apstājas gatavošanās process, tie paliek tādā gatavībā kādā Tu pievieno iepriekšminētos produktus , tamdēļ tikai, kad gaļa jau mīksta pievieno skābenumu. Atceries, ka es te necenšos kādu nolikt, bet tikai palīdzēt ar padomu ko bieži vien neizskaidro gudrajos recepšu portālos, ja kādi jautājumi, droši var rakstīt emotion

2 0 atbildēt

Gaļīgai meitenei gaļīgas vakariņas emotion

1 0 atbildēt

Šodien es šo sagatavoju. Bija garšīgi emotion

1 0 atbildēt

Viss jau forši, bet varēji paskaidrot kā jāuzvāra rīsi.

1 0 atbildēt

Maximas + = pazemes stāvvieta

Maximas - = vienmēr rinda pie letes 

emotion 

0 0 atbildēt

Liels paldies! Man kaa lielaakajam slinkim pasaulee noderees emotion

reali noriebas man jau taas picas, burgeri utml

0 0 atbildēt

Ej tu nost beidzot kaut kas veeselīgs un garšīgs. emotion Starpcitu tas nesakaitās curry ko tu uztaisīji? (gaļa ar burkāniem un garšvielām) 

0 0 atbildēt
Gribu ēst tagad. emotion
0 0 atbildēt

Mīlestība nāk caur vēderu.....  emotion emotion

0 0 atbildēt

un ko ta susuriņa k-gs pa šo teica? emotion

0 0 atbildēt

Susuriņa Kundze, esmu kopā ar Tevi , nevis ar dažiem vēmējiem, kuri gatavi visu pasauli apvemt. Neesmu es Maxima fane, bet ja gadās garām braukt, iepērkos arī tur, kā daudzi mūsu cilvēki to dara. Ja visi pirksim vienmēr tikai no zemniekiem pa tiešo, no kā valsts iekasēs nodokļus un gādās arī par lielajiem apvēmējiem.

Uzskati, ka solidarizējoties ar Tevi, ieliku šodien arī savu recepti ar Maxxximā pirktu gaļu.

2 2 atbildēt

Man kaut kā pēkšņi sagribējās gaļu emotion

0 0 atbildēt

Miltu mērce? Nē, paldies.

0 2 atbildēt

To Maksimas gaļu vakuma plēvē gan labāk būtu kremējis.

1 5 atbildēt

FUUUUU MAXIMA FUUUUUUU. PEEEEEEE. KAKAKAKAKAKAKAKAKA. Piedod bet to uzrakstu redzot vēmiens nāk emotion et tas nemaina faktu, ka labs raksts emotion Vienīgi lai cilvēki produktus pērk citur, ne maksimā. Lai no laukiem no cilvēkiem labāk pa aisno pērk. Piemēram pus cūku nopirki. Saliki ledusskapī un laba gaļa. Un gribējās redzēt virsrakstu viegli pagatavojama vaļīga vakariņas emotion

0 8 atbildēt