local-stats-pixel fb-conv-api

Un atkal zilā vakarā...24

109 1

Sākums šim ierakstam ir neveiksmīgs jauna restorāna apmeklējums. Neko nesaukšu vārdos, piebildīšu vien, ka minētais restorāns visu laiku bāzējās Jūrmalā, bet uz Rīgu pārcēlās apmēram 2 mēnešus atpakaļ. Ak jā, armēņu.

- Ticiet man, ar armēņu ēdināšanas iestādēm eZZiiC ir cieši saistīts (lasi: pabijis visos).

Paņēmu pusi šašlika. Parasti k-kādas piedevas vienmēr ir - sīpoli, dārzeņi. Te nekā, plika gaļa. Piedevu cenas kosmosā. Pusi nepiedāvā. Ieteica paņemt marinētos dārzeņus. Ok. Atnesa. Gaļa viens karbonādes gabals. Un trīs vienā - sausa, cieta un pārsālīta. Dārzeņi - kaudze neēdamu burkānu un kaudze violetu kāpostu - par brīnumu garšīgi. Par cik apēst varēju tikai mazliet gaļu un kāpostus, visu palūdzu iesaiņot līdzi. Jo eZZiiC smadzenēs nobrieda doma no visa tā izvārīt skābu kāpostu zupu.

109 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Pārliecinājāt, ka mani spriedumi novecojuši, padodos.

7 0 atbildēt

Nēēdamā karbonāde  tur tik maza daļiņa, arī bez tās piedevas kāpostu zupai nebūtu nekādas vainas.  emotion 

6 0 atbildēt
Ezzzzit tu esi laba sieva savam vīram,jo proti uzvārīt zupu!!!emotion
6 0 atbildēt

Iebilstu rasikam, vīrietim ir jāprot viss, tikai jaizliekās, ka neko neproti. Tev laba ideja savākt galīgi sačakarētu ēdienu, un pēc tam to pārstrādēt veidojot kaut ko jaunu. Pāris reizes es to esmu praktizējis, tikai citās situācijās, un rezultāts bija brīnišķīgs. emotion  emotion 

P.S.Man patīk gatavot un eksperimentēt, liekas, ka Tev arī. Vismaz zini, ko vēlies un centies apmierināt savas garšas kārpiņas.

4 0 atbildēt

Gadījums, kad defekts - neēdams produkts, pāriet efektā - garšīgā zupītē!  emotion +

4 0 atbildēt

Vajag uzreiz teikt, ka gaļa nav baudāma, Tu taču par to maksā! Bijām te pat Rīgā, Pļavniekos vienā no it kā labākajiem Armēņu restorāniem- sākas ar burtiem Ereb.. , nu, paņēmām jēra ribas, bet uzreiz varēja just, ka gaļa marinēta Knorr garšvielu maisījumā (Knorr grill)- viņš gaļu mīkstina, bet ir tāda dīvaina pēcgarša, vienvārsakot čīts, nav dabīgi marinēta, biju vīlies, protams šajā gadījumā nevarēsi naudu dabūt atpakaļ par to, ka gaļa marinētā ķīmijā.. nu tā. Pagaidām vienīgā vieta, kur tiešām garšīgu Harčo ( tp armēņu tēma jērs) esmu ēdis ir Briezes krogs, nezinu par pārējiem ēdieniem viņiem, bet es protu pagatavot labu Harčo tā pat kā gatavot jēra ribas jeb grozu.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Un atkal superīgi emotion 

2 0 atbildēt