local-stats-pixel fb-conv-api

Trakais Ezis ar ģipšgabalu pa virtuvi 217

116 7

Ko lai saka, normaali piipli, ja vinjiem kaada ekstremitaate ir iegjipseeta, mieriigi gulj, atpuushas, lasa vai skataas muuvijus. Mhm, tikai ne EziiC. Vinjam, redz, fiksaas idejas ievieshaas smadzenjpodaa, ka jaavaara zupeens. Tas nekas, ka daudzas funkcijas nav pieejamas. (c)

Cik preciizi, atkaartots piegaajiens! emotion

Nu taa sagribeejaas vistinjzupinj, ka viss gjipsis triic un krataas. Neko dariit. Pie sevis cieti nozveereejies, ka shii buus peedeejaa reize, EziiC ar nolemtiibu purninjaa aiztipinaaja uz virtuvi.

No leCskapja tika izdabuuti:

-skumja vistas pakaljdalja, dazji palieli siipolgabali, vientuljsh burkaans, ceriibu zaudeejushie seleriju kaati un njipri zaljie peetersiiljpuikas.

Vistinj uzreiz devaas peldeet un karseeties. Pa to laiku EziiC apstraadaaja burkaanu, selerijas kaatus un zaljumus. Katlaa pie verdoshaas vistinjas tika lauru lapas, pipargraudi, siipoli un zaljumi.

Peec laicinja shiem pievienojaas burkaans, seleriju kaati un siikie makaroneeni. Nu, un kaa peedeejie, zupaa ieveelaas kjiplocinji paarii ar roziigo saaliiti. Kad visi zem vaaka bija paaris minuutes padraiskojushies, EziiC shiem piegrieza skaab... tfu, uguni. Lai nomierinaas un pilniibaa izbauda viens otra sabiedriibu.

Tuvaako pusstundu EziiC nodevaas zoles kaisliibaam. Eest gribeejaas kaa trakam. Aizljepatoja pie katla un saleeja (cik jau nu raiti gljipsis atljaava) bljodinjaa virumu. Mmm, kas par baudiijumu!

P.S. EziiC nu ljoti aivainojas visiem par bilduku kvalitaati, gjipsis un zekje nav tie labaakie paliigi...

116 7 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Būtu kolosāls, medaļas cienīgs raksts, ja ne tas rakstības stils...

3 0 atbildēt

l

Ļoti labi, bet pacenties precīzāk, es sapratu, bet domāju, ka lielākā daļa nesaprata. Veiksmi Tev. +

1 0 atbildēt

Regjistreejies, slabo, vai?

1 0 atbildēt

Un jaa, Tu to vari, bet pameegjini to visu dariit ar lauztu un iegjipseetu labo roku. Te staasts ir pavisam par ko citu, zjeel, ka neuztveeri. Jebkuraa gadiijumaa, jauku un miilju Tev vakaru un naksninju emotion

1 0 atbildēt

Mana gramatika ir ok, paskaties pats uz saveejo emotion

1 0 atbildēt

Salauz roku un tad kaunies

0 0 atbildēt

njā lasot pusi nevar saprast emotion

0 2 atbildēt