local-stats-pixel fb-conv-api

Teļa gaļa kā laukos.19

162 0

Iespējams, ka šodien visi pat nezina, kas ir īsta teļa gaļa, jo lielveikalos to netirgo.

Īsi to varētu pateikt tā - ja lopiņu kauj apm. līdz pusgada vecumam, iegūst gaļu maigi rozā krāsā un to saucam par teļa gaļu. Tad apm. līdz gada vecumam skaitās jaunlops un gaļa ir maigi sārtā krāsā. Pēc gada vecuma lops jau saucas par liellopu un tā gaļa ir sarkana, visbiežāk sastopama lielveikalos. Liellopa gaļa ir šķiedraināka un tās sautēšanai vai cepšanai paiet ilgāks laiks. No liellopu gaļas un kauliem vāra arī zupas un buljonus. Teļa gaļu lieto tikai ceptu vai sautētu. Jaunlopa gaļu lieto dažādi.

162 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Varu tikai iedomāties, cik tā bija garda maltīte!  emotion 

6 0 atbildēt

Gardi gan!  emotion 

6 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

siečas tek emotion 

4 0 atbildēt

Pamēģini miltus uzkarsēt pannā un pieliet mērcīti ātri maisot lai nerodas kunkuļi.Labu apetīti.

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
Kad būs kāda kūka?
2 0 atbildēt

emotion ! ! ! 

Kas autors ? ? ? 

RASIKS ? ? ? ? ? 

VĀKS ! 

Atzisties ja gatavoji pats ( pati ) plus , simts un manas uzslavas ! Un rīta iešu kaut jaunlopu ! ! !  Cepetis , emotion bļin siekalu pilna mute ! 

Ja vienkārši parkopeji , nu paldies par vecmāmiņas repcepšu atgadinašanu ! emotion 

0 0 atbildēt

Visu māku pagatavot, bet ar teļa un jaunlopa gaļu esmu uz Jūs, vienīgais, kas man sanāk supper gardi ir piena teļa nieres, tapēc ar interesi sekoju visām receptēm, kuras saistītas ar teļa gaļu.

P.S. Man ir aizdomas, ka tas ir saistīts ar gaļas kvalitāti.

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Nu tad pildu solīto  ( + , 100 un spēcīgi aplausi )  emotion

0 0 atbildēt