local-stats-pixel fb-conv-api

Rīsu nūdeles ar spārniņiem9

114 0

Čiv-čiriv, gardēži ! :)

Sen jau gribējās pagatavot kautko garšīgu, man neierastu un ar satriecošu garšu buķeti. Tā kā rīsu nūdeles nebiju ēdusi, nolēmu beidzot tās pagatavot, un, manuprāt, pie rīsu ēdieniem vista ir neatņemama sastāvdaļa. Lai tas viss nebūtu "sauss", pagatavoju arī šampinjonu, dārzeņu sautējumiņu kā piedevu.

Iemūžināt procesu es izdomāju tikai gatavošanas vidū, bildes no sākuma nebūs..\

Tad nu tā -

Sastāvdaļas.

Spārniņiem (protams var ņemt jebkuru vistas daļu) - 1,5 ēdamkarotes medus, 1 tējkarote (ar kaudzi) sinepju, sojas mērce, 2 daiviņas ķiploku.

Visas sastāvdaļas sajauc kopā un aplej vistu spārniņus, kārtīgi iemasējot marinādi katrā spārniņā. Liek uz pāris stundām ledusskapī - "ievilkties" .

Reklāma
Reklāma
114 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Es pirms stundiņas paēdu. Izlasīju šo rakstu. Eju šiverēt pa ledusskapi. Negodīgi garšīgi.

1 0 atbildēt

Ķer plusus. man tik jautājums, par tik, par cik neesmu nekād ēdis rīsu nūdeles, vai tās garšo tāpat kā makaroni vai kā tagad modīgi teikt - pasta?

1 0 atbildēt

Kaķis ar tev nobarots ir, saimnieks palutināja emotion

1 1 atbildēt

Izskatas baigi garšigi! Būs japameģina uztaīsīt!

0 0 atbildēt

tās nūdeles ir pretīgas,kā ūdens,bez garšas,kā lenteņi!

0 2 atbildēt