local-stats-pixel fb-conv-api

Rabarberu kūka15

185 0

Vajadzīgās sastāvdaļas:

Kārtainā rauga mīkla

500g rabarberu

1 glāze piena

3 olu dzeltenumi. (baltumus var izmantot garnēšanai vai izcept bezē cepumus)

3 ēdamkarotes miltu

3ēdk cukura + vēl pāris karošu

1tk vanilīna cukura.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
185 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000

Visiem labi zināms fakts, ka rabarberus var ēst tikai līdz jāņiem, jo pēc tam tajos uzkrājas pārāk liels daudzums skābeņskābes, kas var izraisīt akmeņu veidošanos nierēs un urīnpūslī. Tātad, izmantoju pēdējo iespēju un uzcepu rabarberu kūku Neprecīzi! Liels daudzums rodas tad, kad rabarberi pāraug, t.i. netiek regulāri griezti.

17 0 atbildēt

Ja šito ieliktu izsolē, noteikti sēdētu līdz vinētu!...emotionemotionemotion

13 0 atbildēt

baigi patīk ja viņš skābs sanāk emotion

8 0 atbildēt

Rīt šito kūku jāuztaisa. Ceru, ka būs garšīgi. emotion

5 0 atbildēt

kas par kūku, tā jau parasta plātsmaize :)

5 0 atbildēt

Vienkāršāks variants: cepamā forma, 6 olas, 8ēd.kar. milti, 6ēd kar. cukurs, drusku soda un vaniļas cukurs. BAltumus saputo, atsevišķā traukā sajauc visu pārējo (olu dzelt., cukuru utt), pēcāk visu sajauc kopā, ielej ietaukotā cepšanas formā, un uzber sagrieztus rabarberus. Šamējie nogrims mīklā (pēc idejas var arī maisīt iekšā, bet man tā nepatīk,jo kāds vienmēr pie malām pieķep) un,kad izcepsies (apm170` kādas 15-25 min) reultāts būs principā šāds turklāt ar mazāku ķēpu.

2 0 atbildēt

Pamēģināju. Sanāca tiešām garšīgi emotion

1 0 atbildēt

Mmm, sakārdināji, jāskrien uz viekalu pēc rabarberiem emotion

0 0 atbildēt

Drumstalas vaidzētu! ;)

0 0 atbildēt

 esmu eedis man liekas pretiiga bet tas tikai mans viedoklis

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt