local-stats-pixel fb-conv-api

Pensionāra ēdiens.19

192 0

Mūsu mazajā gaļas veikaliņā ir bieži akcijas preces. Viena no tām ir vistu šķiņķi ar stilbiem par EIRO 1,58.

Šīs akcijas mūsu veikaliņā ir tik biežas, ka nekad nav iznācis pirkt šo produktu dārgāk.

Pagatavošanai seko bildēs.

192 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
Rasik,tu esi dillīte uz kartupeļa!!!emotion
9 0 atbildēt

Forsh galjas veikalinjsh un gards eediens sanaacis!  emotion  /eedam atkal emotion/

7 0 atbildēt
Tu vistas gaļai nekad kariju neliec klāt???
2 0 atbildēt

Ja dzīvotu tuvumā, ietu pie Tevis paēst! emotion

2 0 atbildēt

Ar rīsiem noteikti riktīgi labi emotion

2 0 atbildēt

Ja jau pensionāru ēdiens, tad jau šamie nemaz tik slikti nedzīvo emotion

2 0 atbildēt

Šitais man nedaudz atsauc amiņā cāli tabakā, neesmu nekad mēģinājis tabakā gatavot, bet ka kādam būtu panna, noteikti izmēģinātu! lai izdevusies diena, miers un saticība mājās! 

2 0 atbildēt
Jām... Naktī skatoties ir kā ir... emotion
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Tā ir Lietuvas vista???
0 0 atbildēt

Vistas pagatavošanas veids kuru pirmo apguvu no omes. un laikam man bija kādi 9 gadi kad ome man atļāva to arī patstāvīgi pagatavot. Ieteiktu etiķi gaļas marinēšanai nelietot vispār, tas dara gaļu sīkstāku un paildzina pagatavošanas laiku. Ir daudz interesantu aizstāšanas varianti sākot ar citrona, laima un citu citrus augļu sulas var arī sojas mērci. Lieliski ir ar granātābola sulu kuras iespaidā gaļa paliek izcili mīksta. Un būtībā tā ilgā turēšana ''uz nakti'' ne kādu efektu nedod. Esmu veicis daudzkārtējus eksperimentus, starpības ne kādas. Kas attiecas uz taukvielām, pēdējā laika novērojums ir tāds ka gatavojot vistu tās vispār nav jāliek jo tās ir ļoti treknas. Lieku vistas gaļu uz sausas pannas . Mūsdienu vistām tauku tiešām ir ļoti daudz. Jeb kāda eļļa tur vēl ir tikai lieka. Laikam jau tādēļ tik iecienīta rissoto pagatavošanai.

0 0 atbildēt