local-stats-pixel fb-conv-api

Oliņmaize :)7

32 7
Sastāvdaļas 2 olas 2 tostermaizes (var arī parasto batonu, bet tad nesagrieztu, kādu 1,5-2cm biezumā sagrieztas šķēles) Žāvēts speķītis vai žāvēta gaļiņa (var arī nelikt) Eļļa (Tik, cik taukainu vēlas) Sāls Vegeta (pēc garšas)

Pagatavošana: 10 min.

Tostermaizēs izgriež viduci, lai garoziņa paliek kādu 0,5-1cm biezumā. Liek uz pannas, viducī saber kubiņos sagrieztu gaļiņu (tik cik vēlas, bet arī atstāj vietu olai), tad iesit olu, uzber vegetu, cep, kamēr brūna. Var cept arī otru pusi, var arī necept, kā pašam garšo! Izgrieztos maizes kubikus, apcep kā grauzdiņus, no vienas puses virsū uzberot mazliet smalko sāli! Ļoooti garšīgi! Labu apetīti!

32 7 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Vienkārši un garšīgi!emotion

2 0 atbildēt

zināms protams.

1 0 atbildēt

copy/paste no receptes.lv ;DD

0 0 atbildēt

katru rītu taisu jau no 1. klases!

0 0 atbildēt

īstenībā šīs receptes nosaukums ir "Ola rūtiņā"

0 1 atbildēt

mm man ome berniba tadas taisja

0 2 atbildēt