local-stats-pixel fb-conv-api

Mīklā cepta cūkgaļa2

Mīklā cepta cūkgaļa. Receptes. Ļoti garšīgi!

Eļļu samaisa ar garšvielām ( hmeļi-suneļi,ķiploks,sīpols,vegeta), gaļas šķēles iemarinē uz 20-25 minūtēm,(ja ņem veselu gaļas gabalu marinē 60-90 minūtes), ledusskapī. Miltus izsijā, pievieno ūdeni, pēc vajadzības, mīklu samīca, liek maisiņā atpūsties 15 -20 minūtes. Mīklu sadala porcijās, izveltnē, un katrā mīklas plāksnē iepako gaļu . Izstrādājumu liek uz plāts kurā ieklāts cepamais papīrs. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 175*С 60 minūtes (ja gabals liels 90 minūtes). Mīklas lodīti pārgriež ,izņem gaļu (mīklu ēdiena neizmanto). Labu apetīti! Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

karbonāde vai šķiņķis 340 g

milti 140 g

ūdens 70 ml

eļļa 2 EK

garšvielas

sāls

36 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Nesapratu jegu cept mikla
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt