local-stats-pixel fb-conv-api

Mana pirmā saldā brunete6

Pirmo reizi veidoju šāda veida rakstu. Tā kā sapratīšu dabisku kritiku. Ceru, ka kādu šis raksts iedvesmos pagatavot šo saldo brīnumu.

165 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Izskatās, ka viss ir sanācis ļoti labi, žēl, ka neredz gatavās šķēlītes. No manas puses daži ieteikumi - taisu šo kārumu saviem bērniem un nu jau mazbērniem vairāk kā 30 gadus - man ērtāk (un ne tik saldi) liekas izmantot kakao pulvera un cukura vietā bundžiņu kondensētā kakao vai kondensētās kafijas - arī citas, bagātākas garšu nianses - pienāk neuzbāzīga kondensētā piena garša, tad - pēc manām domām, ne mazākās vajadzības nav izmantot olu - nekādu funkciju jēlajai olai šeit nav, jo kūka netiek cepta, tikai zināms salmonelozes risks. Cepumu gabaliņi attēlā izskatās ideālajā lielumā (neiesaku samazināt), lai masa nepārvērstos putrā, bet griezumā būtu skaista faktūra. Es vēl dažādībai reizēm pielieku sagrieztas žāvētās aprikozes vai mazliet drupinātus riekstus un sulīgumam mazliet uzslaku kādu karoti intensīvas sulas - citrona, ķiršu, vai karoti ruma emotion Apsveicu ar jauku sākumu un labu veiksmi tālākajā gardumu radīšanā!

11 0 atbildēt

Priekš pirmās reizes, ļoti labi, nākošo reizi būs izcili. Apsveicu

4 0 atbildēt

Es ar biezhi tadu taisu. emotion Vel garsigi ir ja kakao vieta izmanto melno sokoladiemotion

Un piekritu tam, ka cepumi ir ideali sadrupinatiemotion Smalkak vari drupinat, ja velies izveidot mazas bumbinjas( taa kaa kartupeliishus) Ari tadas sanak gardasemotion un tas pat var kokosriekstu skaidinjas apvartitemotion Tad vispar kolosali izskatasemotion

1 0 atbildēt

Ja gatavo pirmo reizi, sanācis diezgan labi, tikai no manas puses pāris ieteikumi. Izvēlies citu kakao, ja pieejams. Vislabāk tīru kakao, bez cukura vai kā tāda, bagātīgāka šokolādes garša.

Un cepumus VAJAG drupināt smalkāk, pretēji tam, ko te raksta. Vislabā pusi sasmalcināt pavisam smalki, lai ir kaut kas, kas satur desu kopā, kas veido skaistu desas formu. (šis teikums sanāca neplānoti smieklīgs emotion ) Otru pusi tā rupjāk, lai griežot redzami cepumu gabaliņi. Kad mamma taisīja, šausminājos. Viņa lika diezgan daudz sviesta un ar rokām visu saspaidīja, izskatījās pēc dubļiem. Uztraucos, ka nesanāks kā vajag, bet kad sagriezām bija perfekti un garšoja arī. Vēlu Tev veiksmi nākamajās kulinārajās izvirtībās.emotion emotion

 

   
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt