local-stats-pixel fb-conv-api

Mājas ragū - sautējums. Ļoti vienkārši un garšīgi3

Burkānus un kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos,nedaudz apcep eļļā.Sagrieztu sīpolu pievieno apceptiem dārzeņiem,pārkaisa ar pipariem un samaisa.Gaļu sagriež gabaliņos pievieno eļļu un apcep, kad gaļa zeltaini brūna pievieno tomātu mērci- samaisa,tad lej karstu gaļas buljonu un sautē zem vāka pusgatavu.Kad gaļa ir gatava,tad liek sautēties katliņā ar dārzeņiem,lauru lapu un sāli.Katlu aizvāko sautē uz vidējas uguns līdz viss gatavs.Pasniedz galdā ar sakapātiem ķiplokiem.

Sastāvdaļas:

liellopa gaļa 250 g

kartupeļi 4

burkāns 1/2

tomātu mērce 30 g

ķiploks

sīpols 1

gaļas buljons 150 ml

pipari melnie

lauru lapa 1

eļļa cepšanai

108 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ilgi skatījos  virsrakstā, bildēs un nesapratu. Kas tie par mājas ragiem?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt