Maize ''CIABATTA''.
Pielejam klāt 1 ēdamkaroti olīveļļas.
Pēc tam pielejam klāt 340 ml silta ūdens.
Jāmīca kamēr mīklu var atdalīt no trauka.
Pēc tam Bļodai jāliek virsū follijs. Pēc tam mīkla jāliek siltā vietā uzrūgt apmēram 20-30 min.
Pēc tam kad mīkla ir uzrūgusi Tā jāapber ar kviešu miltiem.
Pēc tam jāveido kukulīšī. Ja mīkla līp pie rokām tad mīkla jāapber ar miltiem un jāmīca kamēr nelīp.
šādi jāizskatās kukulīšiem. Pēc tam atkal liekam uzrūgt apmēram 40-50 min siltā vietā!
Pirms jācep kukulīši apakšā jāpaliek ūdens (Cepot kukulīšūs ūdenim arī jābūt apakšā). Jācep 210 grādos.