local-stats-pixel fb-conv-api

Indiešu virtuve (cepta vista ar kariju un kokosriekstu pien2

36 2

Nu Sveiki SPOKI! Vakar redzēju komentāru ka daži grib uzināt kautko par indiešu virtuvi (šajā gadījumā būs cepta vista ar kariju un kokosriekst pienu) Aizvakar šo ēdienu pats uztaisīju un sanāca diezgan garšigi, bet vienīgais nebija uz to brīdi fočika, tapēc bildes ir no google.lv IZBAUDIET RAKSTU UN ĒDIET VESELĪGI! ;)

Galvenā reliģija Indijā ir hinduisms, kas praktizē veģetārismu. Tomēr īstenībā ne visi, kas sevi pieskaita hinduistiem, pilnībā atturas no gaļas. Veģetārisms ir ļoti izplatīts, sevišķi Indijas dienvidu daļā un Gujarat štatā, tomēr gaļas ēdieni ir sastopami arī tur. Bet neskatoties uz to, ka viņi pārsvarā ir veģitārieši , viņi ēd vistas gaļu un visios ēdienos ir pārsvarā vistas gaļa.

un tagad ceptās vistas ar kariju un kokosriekstu pienu recepte:

Jums vajadzēs:

500 g vistas filejas (vai 2-3 gabali)

1 paprika

1 vidējs sīpols

2 ķiploka daiviņas

200 ml kokosriekstu piena

sāls

karijs (pēc iespējas kvalitatīvaku es izvēlos 'Santa Maria' mango karijs)

eļļa cepšanai

un tagad Pagatavošana:

Sīki sagriež sīpolu un ķiploku, apcep eļļā, līdz sīpoli ir zeltaini. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un liek klāt pannā, apkaisot ar sāli, vistas garšvielu un kariju (diezgan padaudz ). Kamēr vistiņa sautējas, papriku sagriež nelielos kubiciņos un pievieno ēdienam. Pasautē aptuveni 10-15 minūtes, tad pielej kokosriekstu pienu un sautē, līdz gatavs.

Vislabāk garšo kopā ar rīsiem (ieteicams, ar tvaicētiem rīsiem).

Lai labi garšo!

36 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

vareji pats taisit un focet !

0 0 atbildēt