local-stats-pixel fb-conv-api

Gladiatora kokteilis10

Šī ir viena no manām receptēm, ko pēdējā laikā esmu iekļāvis savā ēdienkartē. Lielisks, olbaltumvielām un ogļhidrātiem bagāts, sātīgs agro brokastu vai vēlo vakariņu kokteilis. Šis ir tikai piemērs, sastāvdaļas protams katrs var mainīt pēc savas patikas, bet šāda ir mana ideāla kokteiļa pamatbāze. Der kā papildinājums tiem, kuri trenējas vai vienkārši cilvekiem, kuri ikdienas steigā vēlas kaut, ko gardu un uzturvielām bagātu. Ātri un ļoti vienkārši pagatavojams, nepieciešams ir tikai mikseris.

No visām sastāvdaļām sanāk apmēram 800ml šāda kokteiļa. Sanāk vismaz divām reizēm. Vienreiz izdzēru to visu vienā ēdienreizē, bija ļoti smagi :D Pat ar manu ietilpīgo kuņģi.

Uzturvērtība apmēram šada: 45g OBV/ 300g OH /10g TAUKI

72 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Vafeli varēji nelikt emotion

1 0 atbildēt

Es jau neko, bet nu man liekas, ka vieglāk un lētāk ir nopirkt vienkārši proteīna pulveri un sajaukt ar pienu!

1 0 atbildēt

Vislētākais plombīra saldējums? zini, ka tur ne smakas no saldējuma nav, vieni vienīgi augu tauki un ūdens. Nu varbūt es kļūdos, un šim tieši tā nav, bet īstam saldējumam jāsastāv no krējuma, sliktākajā gadījumā vismaz no piena.

Bet citādi par rakstu +.

1 0 atbildēt

Blenderēt saldējumu ar visu vafeli? Nē paldies! emotion

1 1 atbildēt

Šitie labi. Taisu līdzīgus, tikai iztieku bez liekām lietām kā saldējums un cukurs. Abi ir organismam bezjēdzīgi produkti. Varu ieteikt patestēt ar ogām un riekstiem vēl klāt, sanāk nereāli garšīgi un saldi tāpat, bez tam veselīgi. :)

0 0 atbildēt

Čipsi, kola, snikeri utml, noteikti nav samazgas, bet veselīgs uzturs ;) 

0 0 atbildēt