local-stats-pixel fb-conv-api

"Gatavojam ar multikatlu" Bagātīgā frikadeļu un dārzeņu zupa12

186 1

Šodien parādīšu, cik vienkārši ir pagatavot frikadeļu zupu multikatlā. Tie, kuri teiks: "Kāda atšķirība no zupas vārīšanas parastajā katlā?", varu atbildēt, ka atšķirība ir. Daudz mazāk darbības un garša ļoti lieliska.

Šai frikadeļu zupai pievienoju dažāda veidu dārzeņus un šampinjonus.

Sastāvdaļas: kartupeļi, burkāni, saldēto dāzreņu mix (zirņi, puķkāposti, pupiņas), sīpols, ķiploks, loki, dilles, cūkgaļas maltā gaļa (500g), šampinjoni, maltās gaļas garšiela, tomātu mērce, pipari.

186 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Man jāiztiek ar savu parasto-vienfunkcijas katlu. emotion  

( p.s. liekas, ka zupu gatavojot parastā katlā, sanāk tik pat darbību, cik šajā- *multikatlā, un garšas lieliskums vairāk atkarīgs no *pavāra prasmēm, ne katla funkcijām)

4 0 atbildēt

kAtls tiešām labs, esmu students un baigi labas funkcijas,kā piemēram atliktais gatavošanas režīms un ne tikai! +  emotion

4 0 atbildēt

Laikam nav īstais piemērs laika ietaupīšanai, bet vienīgi katla reklāmai. Es stundas laikā mierīgi varu parastā katlā izvārīt labu  frikadeļu zupu.

Gaumes ir dažādas, bet frikadeļu zupa bez tomātu mērces un sēnēm man šķiet garšīgāka un atbilst vairāk savam nosaukumam.

4 0 atbildēt
Es nespēju saprast ar tas katls atšķiras no parastajiem katliem un pannām.
3 0 atbildēt

Izskatās garšīgi. emotion

0 0 atbildēt

O! Izprovēšu, mans multikats nedaudz gan atšķiras, bet ceru, ka sanāks. Vai saldos esi taisījis un ja esi, tad kā izdevās? Man līdzšim nekas labs ar tiem saldajiem.

0 0 atbildēt

Kaada jeega no sii raksta?  Blin kas nemak frikadelju zupu? emotion minus

0 12 atbildēt