local-stats-pixel fb-conv-api

Dorshas piedziivojumi kabachos ;)3

169 2

Bvakar, spociigie! :)

Tas tik bij ko veerts, njeemos pa virtuvi kaa aptracis aazis pa daarzu. Sienas skapelis dabuuja pamatiigu triici, jo nebija taa gruntiigi aiztikts paaris gadus. Finaalaa uz miskasti aizceljoja divas pauninjas. Viena pamatiiga, otra mazaaka. Mazaakajaa sakraameeju paichonu, kuru tok zinu, ka nelietoshu, bet kaadam varbuut bija kaa atrasts.

Un jaa, pie lietas, kaadeelj tad viss notika. Redz, atradu saldeetavaa noskumushu mencinju un sadomaaju vinjai priecinju sariikot. Jo kabachi bija ienaakushies ne pa knapu. Mencinja nepretojaas. Kabachi arii. Pamataa uzvirdinaaju kjopsi ziemai, kuraa kabachi ar papriku un kjiploku rinkja danci veda, pieraudami klaat saali, elljiiti, cukuru, tomaatu meerciiti ar baziliku un shljuku etikja. Bet menciite miiciijaas pa kabachu-siipolu spilventinju un draiski peldeeja saldajaa kreejumaa.

Ehh, jautri bija gan, Deine arii asisteeja, vairaak gan uz balkona, bet tas jau aatrumu nemazinaaja. Nu jaa, ko es te gari runaashu, pievienoshu bildes, un viss taps skaidrs!

P.S. Deine ir kakjuks :)

169 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Izskatas garsigi 😋
2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt