local-stats-pixel fb-conv-api

Dārzeņi ar poļu mērci - Manā gaumē10

69 4

Šodien pagatavoju dārzeņus ar poļu mērci, kuru mācījos gatavot skolā šo ceturdien.
Jāsaka, ka diezgan garšīgi sanāca gan skolā, gan te.

Mani produkti:
- 200g sviests
- 2 olas
- 10 kartupeļi
- 1 burkāns
- 30g miltu
- 1 ķiploka daiva
- sāls
- pirpari
- citronu sula 1 tēj.kar.

69 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Cik saprotu, tad tu maacies kaut ko saistibaa ar eedinaashanu. Tieshaam kvalitate shausmiiga, un tev vajadzetu padomaat par to, ka eedienu parasti saak "eest" ar aciim, tachu skatoties uz sho recepti, nepavisam negribas nogarshot to arkartigi daargo edienu, kaa tu saki. Lai gan kas tai meercee ir tik fancy? emotion Ieteiktu tev padomaat par ediena noformeshanu un kvalitaati, jo shobriid tieshi taa tev truukst.

P.S. atvainojos, man nav garumziimju. emotion

8 2 atbildēt

Izkausētā sviestā samet smalki sarīvētas novārītas olas un tā ir mērce???? Kaut ko TĀDU es savos 44 gadod vēl nebīju redzējis! emotion

2 0 atbildēt
Ja parasti receptes liek siekalām tecēt un apetīti rosina. Tad šī recepte dara visu otrādāk - nosit apetīti.
2 0 atbildēt

un kurā restorānā par šito 20 eiro???

nav ko cūkāt produktus un rīt nejēgā. kartupeļus labāk biezputrā ar sviesta "aci", to burkānu sarīvē un kā salātus a to olu no rīta brokastīm. bet tos miltus vispār veikalā atstāt.

1 0 atbildēt

emotion  Bildes nebija parāk labas, bet ja jau ir apraksts, tad jau ne cik pieņemtemotion

1 0 atbildēt

Miltuz bliež klāt vai nu biezināšanai (jāliek izkarsēti milti), vai sviestam. Nē?

1 2 atbildēt
Kur tie milti palika? Neizskatās apetelīgi.
2 5 atbildēt