local-stats-pixel fb-conv-api

Chocolate brownie6

74 3

Tātad vajadzīgs:
300g tumšā šokolāde

600g sviesta (nesālīta, protams)

8olas

800g cukurs

300g milti

100g kakao

Sviestu un šokolādi izkausējam, pa to laiku samiksējam olas ar cukuru. Pievienojam olas un cukuru šokolādes masai. Sajaucam miltus un kakao un pievienojam masai.

Ieklājam pannā cepampapīru un ielejam masu. Cepam 175 grādu temperatūrā (ja cepeškrāsnij ir ventilātors, netaupam elektrību-slēdzam iekšā) aptuveni 20-25min. (Brownie ir jābūt bišķiņ jēlam, ta kā ilgāk cept parasti nevajag)

Pasniedz siltu (apberam ar pūdercukuru un uzliekam virsū zemeni, lai pa smuko ir) ar vaniļas saldējumu.

Labu apetīti! :)

74 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Un pie sastāvdaļām vēl pāris grami G!. :D

5 1 atbildēt

bildi varēj pielikt. emotion 

4 1 atbildēt

Tieši tā paris G  :D

0 0 atbildēt

Ir labi. Pati biju dažas ned. atpakaļ cepusi. Darbietilpīgs process patiesībā. Vislabāk ēst,kad ir sacietējuši. Man vismaz tā garšo. :) Tad tā šokolāde jūtama vislabāk.

0 0 atbildēt