local-stats-pixel fb-conv-api

Cepumi:"Baltās šokolādes sapnis"1

Nebija ko darīt un es izdomāju uztaisīt cepumus no kādas receptes pieliekot klāt kautko savu!Nu arī gribēju ar to padalīties ar citiem spocēniem!

Cepumi ir tik vienkārši taisāmi ka tos varētu uztaisīt pat 3gadīgs bērnsemotion

Sastāvdaļas:400g baltās šokolādes,70g kukutūzas pārslu(paliks pāri ko panašķoties:)), ja vēlas sarkano ēdiena krāsvielu,18 papīra mazās formiņas un dekorēšanai krāsainās skaidiņas vai mazas konfektītes!

Padatavošana:Izkausē visu šokolādi mikroviļņu krāsnī vai, ieliec katliņu ar visu šokolādi karstā ūdenī!(Ja vēlies lai šokolāde iegūtu maigi sarkanu nokrāsu piejauc pie masas pārtikas krāsvielu)Kad šokolāde izskususi iemaisi tajā kukurūzas pārslas,vadies pēc tā cik biezus cepumiņus vēlies!Kad tas padarīts sāc uzmanīgi masu likt mazajās papīra formiņās(ja pasniedz ciemiņiem centies taisīt apaļas bumbiņas)Nu sākas dekorēšana,ja izvēlies skaidiņas appbārsti at tām cepumiņus vai uzliec mazās konfektītes.Kad tas padarīts ieliec ledusskapī uz stundu lai sacietē.

Un es jau iepriekš saku sanāks superīgi garšigi cepumi!!!emotion

Labu ēstgribu!!!

P.S.Ja izņem no ledusskapja un cepumiņa apakša vel nav sacietējusi paturi to vel ledusskapī jo nesasalis cepums garšo savādāk un negaršīgāk nekā sacietējis!
Pie cepumiem labi garšo tieši zaļā tēja.Tas gan nepieder pie lietas bet tējas maisiņus vari nolikt kautkur lai atdziest un tad uzliec uz sejas lai atsvaidzinātos!

Reklāma
20 7 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

tikai teksts neienteresē.

1 0 atbildēt