local-stats-pixel fb-conv-api

Cepta zivtiņa18

151 1

Nu ko, apnika ēst cūkas miesu un sagribējās zivtiņu, īstu zivi, nevis tās pangasija un talipijas, ko ķīnieši audzē notekgrāvjos, bet letiņi ēd ar gardu muti un slavē. No rīta makšķeres vietā paņēmu mašīnas atslēgu, tārpu vietā naudu un devos uz tuvējo maksimu pēc zivs, noķēru breksi, bet tikpat labi tā varēja būt arī karpa vai kas tāds.

Vajag zivi, zaļumus, ķiplokus, citronpiparus kā piedevas rīsi ar gurķu-tomātu salātiem

151 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Spriežot pēc gaļas izskata, nu galgi nav pirmā svaiguma zivs....

6 2 atbildēt

Pamēģini uzlikt folliju otrādi ;)

3 0 atbildēt

mmm... gardums =]

1 0 atbildēt

+ Tev!

Nošpikošu Tavu recepti jau rīt. Pats zivis neēdu, bet draudzenei būs pārseigums vakariņās - protams, ja sanāks viss garšīgi.

added to favourites!

1 0 atbildēt

Raksts ir labs ;) Pameigini nakamreiz laimu vai citronu pielikt klat tas ta pret asakam :)

0 0 atbildēt

šādi ceptam lasim nav ne vainas, turklāt tas ir ātri un vienkārši. Vienīgi lasim ķiploku nelieku, bet timiānu. Un jā, citrons mazlietiņ. Folijs+cepeškrāsns vispār ir lieliska kombinācija lai pa fikso visu ko sataisītu un eksperimentētu

0 0 atbildēt

ah kā man garšo zivs, īpaši cepta follijā, varētu katru dienu ēst, tā pat kā pildītus tomātus, papriku un kabačus :)

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

kā sakārdināji...

šitā karpas ir baigi labi taisīt.. un majonēzi pa virsu tad vispār būtu vnk mega garšīgi...

0 0 atbildēt

vajadzētu jaunu sadaļu anatomija

0 0 atbildēt

Tu zivi cep tapat ka mana vecmamma zave :D

0 0 atbildēt